HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χιονοδρομικό, Διοίκηση και Δήμος

γράφει ο Νίκος Κυριαζής  Η αλήθεια είναι οτι η προχθεσινή ανακοίνωση του Δ.Σ. του Χιονοδρομικού Καλαβρύτων προκάλεσε τουλάχιστον αμηχα...

γράφει ο Νίκος Κυριαζής 
Η αλήθεια είναι οτι η προχθεσινή ανακοίνωση του Δ.Σ. του Χιονοδρομικού Καλαβρύτων προκάλεσε τουλάχιστον αμηχανία και ερωτήματα σχετικά με την απόφαση ανάληψης της Διεύθυνσης από τον ίδιο τον Δήμαρχο κ. Λαζουρά μετά την παραίτηση του κ. Βαζαίου. 
Η περίοδος Βαζαίου ομολογουμένως κρίνεται επιτυχημένη αφού μέσα σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο κατάφερε να κρατήσει όρθιο το Χιονοδρομικό, με καινοτόμες ιδέες, έμφαση στον marketing και σωστό management, με τι όποιες ενδεχομένως παραλήψεις ή λάθη. 
.......Και φτάνουμε στην παραίτηση "για προσωπικούς λόγους" όπως ο ίδιος επικαλείται. Τι περιμέναμε όλοι; Περιμέναμε την προσπάθεια παραμονής του κ. Βαζαίου, τουλάχιστον για ένα μεταβατικό διάστημα έως ότου βρεθεί ο κατάλληλος διάδοχος. Προσπάθεια όμως τέτοια δεν έγινε ποτέ........
Έδω θα πρέπει να σημειώσουμε οτι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, ο κ. Βαζαίος παραιτήθηκε από Διευθύνων Σύμβουλος και όχι από μέλος του Δ.Σ. του Χιονοδρομικού. Αυτό έγινε αργότερα και αφού του ζητήθηκε.........Και έχει την σημασία του αυτό διοτί και σαν απλό μέλος θα μπορούσε να βοηθήσει με την εμπειρία του την διάδοχη κατάσταση.....  
Έτσι φτάνουμε στο συμβούλιο του Δ.Σ. της Παρασκευής 13 Ιουνίου και με έκπληξη διαβάζουμε την ανακοίνωση (διαβάστε ΕΔΩ) με την οποία  το Διοικητικό Συμβούλιο, ομόφωνα, ανέθεσε στον Πρόεδρό του, Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Γιώργο Λαζουρά και τα καθήκοντα του Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρείας, με την σημείωση οτι οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν στην τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. τον ...Δεκέμβριο. 
Δηλαδή όλος ο προγραμματισμός για την νέα περίοδο θα γίνει όχι από έμπειρο manager αλλά από τον ίδιο το Δήμαρχο παράλληλα με τα πολλά ζητήματα που έχει να λύσει στον Δήμο.
"Κακόπιστοι" θεωρούν οτι η απόφαση αυτή έρχεται σε συνδυασμό με τους ελέγχους που γίνονται το τελευταίο διάστημα και θα συνεχιστούν για πολύ ακόμα στο Χιονοδρομικό βάζοντας στο μικροσκόπιο όλα τα οικονομικά στοιχεία παρελθόντων ετών, τις συμβάσεις, και οτι αφορά το χιονοδρομικό κέντρο, το Μότο κρός και την παλιά πονεμένη ιστορία του δάσους της Κάνισκας.
Ελπίζουμε οι "κακόπιστοι" να βλέπουν απλά φαντάσματα και να διαψευσθούν και να πάνε όλα καλά........

Υ.Γ.1 Περιμένουμε τις θέσεις και τις απόψεις της αντιπολίτευσης του Δήμου Καλαβρύτων.
Υ.Γ.2 Μια τοπική οικονομία που λειτουργεί υπό την σκέπη της τοπικής διοίκησης, των δημοτικών επιχειρήσεων και τα εξάμηνα προγράμματα απασχόλησης δύσκολα μπορεί να πετύχει και να αναπτυχθεί......
για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS


Νίκος Κυριαζής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.