HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κατσανιώτης: Αποτελεσματική η παρουσία μου στο Περιφ. Συμβ.

Ο Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας και επικεφαλής πλέον της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας ...

Ο Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας και επικεφαλής πλέον της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας Ανδρέας Κατσανιώτης έδωσε απαντήσεις στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Βήμα» (στη στήλη «Βηματοδότης») που τον ήθελαν να παραιτείται από την θέση του ώστε να τεθεί υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στην Αχαΐα.
Ο κ. Κατσανιώτης μιλώντας στην εκπομπή «Αλφαβήτα» των Δημήτρη Αβραμίδη και Απόστολου Βουλδή στον Αντέννα Πάτρας 105,3 είπε με σαφήνεια ότι δεν είναι στις προθέσεις του να παραιτηθεί από την θέση του Γενικού Γραμματέα Επικοινωνίας και μάλιστα σε μια περίοδο υψηλών αναγκών για την εικόνα της κυβέρνησης και της χώρας τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.
«Δεν είναι στον ορίζοντα μου μια παραίτηση, ιδίως τώρα», είπε ο κ. Κατσανιώτης απαντώντας στις πληροφορίες που είδαν το φως. Και πρόσθεσε ότι αυτό που επί του παρόντος σχεδιάζει είναι η αποτελεσματική και χρήσιμη παρουσία τόσο του ίδιου όσο και της παράταξης του στο Περιφερειακό Συμβούλιο, από την 1η Σεπτεμβρίου και μετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.