HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στο Επιμελητήριο Αχαΐας ο υποδ. του ΙΚΑ κ. Πατσούρης

Την Παρασκευή 30 Μαΐου 2014, επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Αχαΐας, ο υποδιοικητής του ΙΚΑ κος Πατσούρης. Κατά την διάρκεια της συνάντησης ...

Την Παρασκευή 30 Μαΐου 2014, επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Αχαΐας, ο υποδιοικητής του ΙΚΑ κος Πατσούρης. Κατά την διάρκεια της συνάντησης που ακολούθησε, ο Πρόεδρος κος Μαρλαφέκας, παρουσίασε αναλυτικά το επιχειρηματικό και οικονομικό περιβάλλον της περιοχής.
Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις κυρίως λόγω της ύφεσης αλλά και της οικονομικής υστέρησης της περιοχής μας.
Επισημάνθηκε η ανάγκη να επανεξετασθεί η διαδικασία ρύθμισης των οφειλών των επιχειρήσεων προς τον ασφαλιστικό φορέα, με στόχο την σταδιακή είσπραξη αλλά και την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων. Προτάθηκε δε ειδικότερα να εξετασθεί η δυνατότητα πολλών και μικρών δόσεων των ρυθμιζόμενων οφειλών.
Από τον κ. Πατσούρη, επισημάνθηκε ιδιαίτερα το μεγάλο πρόβλημα της ανασφάλιστης εργασίας που προκαλεί σημαντικές απώλειες του ασφαλιστικού φορέα και παράλληλα συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού στις συνεπείς επιχειρήσεις. Αναγνώρισε δε την ανάγκη για επανεξέταση των ισχυουσών ρυθμίσεων.
Οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για συνεχή και συχνή επικοινωνία, ώστε από κοινού να αντιμετωπίζονται τα προβλήματα που παρουσιάζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.