HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Καιρός για τις επόμενες ημέρες

Σιγά σιγά το καλοκαίρι μπορεί να άργησε λίγο αλλά έχει αρχίσει και εδραιώνεται με την θερμοκρασία να έχει σκαρφαλώσει σε αρκετές πε...



Σιγά σιγά το καλοκαίρι μπορεί να άργησε λίγο αλλά έχει αρχίσει και εδραιώνεται με την θερμοκρασία να έχει σκαρφαλώσει σε αρκετές περιοχές πάνω από τους 30οC ενώ στις κλασικές στην ζέστη περιοχές είχαμε και 35οC.
Ωστόσο δείχνει να κάνει κάποια σκαμπανεβάσματα η θερμοκρασία τις επόμενες μέρες, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα δείχνει να κορυφώνεται η ζέστη σε αρκετές περιοχές με θερμοκρασίες πάνω από 35οC.
Πριν έρθει η ζέστη αυτή θα έχουμε αλλαγή του καιρού το Σαββατοκύριακο στα δυτικά κεντρικά και βόρεια βορειοανατολικά με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Παρόμοια φαινόμενα θα έχουμε και στην Πελοπόννησο.
Από την Δευτέρα 16 Ιούνιου και μετά η αστάθεια θα περιοριστεί στην βόρεια ορεινή Ελλάδα και η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο κυρίως στην κεντρική ανατολική και νότια Ελλάδα.
Αυτή η άνοδος της θερμοκρασίας ίσως κρατήσει μέχρι και τα μέσα της εβδομάδας ωστόσο θα έχουμε και πάλι αστάθεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα με μπόρες και σποραδικές καταιγίδες.

Πιο αναλυτικά:
Από σήμερα Πέμπτη 12/6/2014 μέχρι και την Κυριακή 15/6/2014 θα έχουμε καλό καιρό τις πρωινές ώρες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας ωστόσο το μεσημέρι και το απόγευμα θα εκδηλώνονται μπόρες και τοπικές καταιγίδες από το ύψος της κεντρικής-ανατολικής Μακεδονίας μέχρι την Ήπειρο-Θεσσαλία-δυτική και κεντρική Στερεά αλλά και την Πελοπόννησο.
Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα διατηρείται καλός με λίγα σύννεφα τις θερμές ώρες της ημέρας.
Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλώνονται και στην Θράκη αλλά και στην δυτική Μακεδονία.Μικρότερη αλλά υπαρκτή πιθανότητα και παρόμοια φαινόμενα και στα ορεινά της βορειοανατολικής Στερεάς κυρίως το Σάββατο 14/6/2014 .


Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 
Πεμ, 12 Ιουν
Αίθριος καιρός το πρωί, βροχή και πιθανή ισχυρή καταιγίδα αλλά και διαστήματα με καθαρό καιρό για το υπόλοιπο της ημέρας.25 oC / 16 oCΑΒΑ  με 11 km/h
Παρ, 13 Ιουν
Αίθριος καιρός το πρωί,  ασθενής βροχή αλλά και διαστήματα με καθαρό καιρό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Καθαρός καιρός το βράδυ.25 oC / 14 oCΔΒΔ  με 10 km/h
Σαβ, 14 Ιουν
Αίθριος καιρός το πρωί, βροχή και πιθανή καταιγίδα αλλά και διαστήματα με καθαρό καιρό για το υπόλοιπο της ημέρας.25 oC / 14 oCΔ  με 9 km/h
Κυρ, 15 Ιουν
Αίθριος καιρός κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πιθανή βροχή αργά τη νύχτα.25 oC / 13 oCΔΒΔ  με 9 km/h
Δευ, 16 Ιουν
Αίθριος καιρός.25 oC / 12 oCΔΒΔ  με 11 km/h
Τρι, 17 Ιουν
Αραιή συννεφιά.28 oC / 13 oCΔΒΔ  με 14 km/h
Τετ, 18 Ιουν
Ασθενής βροχή.29 oC / 16 oC


Ο καιρός είναι μια προσφορά στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS του: weather-in-greece.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.