HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μας ενημερώνει ο Σύλλογος Λειβαρζινών Πάτρας

Την Τετάρτη 4 Ιουνίου και ώρα 20.30μ.μ. θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο μάθημα του Χορευτικού τμήματος του συλλόγου για την χρονιά που ...

Την Τετάρτη 4 Ιουνίου και ώρα 20.30μ.μ. θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο μάθημα του Χορευτικού τμήματος του συλλόγου για την χρονιά που πέρασε. Μια χρονια με έντονες στιγμές συγκίνησης ειδικά στην παρουσίαση του Χορευτικού μας την ημέρα της γενικής συνέλευσης του Συλλόγου μας μπροστά σε όλους τους συγχωριανους μας και φυσικά με την παρουσία του στην Πλατεία Υψηλών Αλωνιών Πάτρας την παραμονή της Πρωτομαγιάς μαζί με άλλα 21 χορευτικά. Φυσικά δεν θα σταματήσουμε εδώ καθώς ήδη μας έχουμε κληθεί  σε διάφορες εκδηλώσεις μέσα στο καλοκαίρι απο πολλούς συλλόγους για να πάρουμε μέρος. Θα θελαμε να ευχαριστησουμε τον κ.Ντάσιο Κώστα και την σύζυγο του την κ.Ψηνια Ιωάννα για την καταλυτική τους βοήθεια σε όλο αυτό το πετυχημένο εγχείρημα μιας και μας παραχωρεί δωρεάν την αίθουσα του κτήματος που διαθέτει ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ) 
Ευχαριστούμε επίσης όλα τα παιδιά που συμμετείχαν Λειβαρζινα και μη και που στήριξαν και στηρίζουν αυτήν την όμορφη προσπάθεια που ξεκίνησε ο Σύλλογος και φυσικά τον δάσκαλο μας κ.Αρχοντή Αντώνη για όλα όσα μας προσέφερε άλλα και οτι μας δίδαξε ότι ένα χορευτικό ειναι πάνω απο όλα μια μεγάλη και όμορφη παρέα, ΑΝΤΩΝΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
Ραντεβού λοιπόν τέλη Σεπτέμβρη με ακόμα περισσότερα μέλη. Σας ευχαριστούμε πολύ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.
Το Δ.Σ.του συλλόγου 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.