HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αποχωρεί από τον Άρειο Πάγο ο διακεκριμένος Καλαβρυτινός Αν.Κανελλόπουλος

Αποχωρούν από το δικαστικό σώμα λόγω συμπλήρωσης του προβλεπόμενου ανώτατου ορίου ηλικίας, αρεοπαγίτες, εισαγγελείς και άλλοι δικαστικ...


Αποχωρούν από το δικαστικό σώμα λόγω συμπλήρωσης του προβλεπόμενου ανώτατου ορίου ηλικίας, αρεοπαγίτες, εισαγγελείς και άλλοι δικαστικοί λειτουργοί στις 30 Ιουνίου 2014.
Μεταξύ τους και ο διακεκριμένος αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου Αναστάσιος Κανελλόπουλος, από την Κέρτεζη Καλαβρύτων.
Εξήντα επτά χρόνων σήμερα, ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος γεννήθηκε στην Κέρτεζη Καλαβρύτων από πολύ φτωχή οικογένεια, πέρασε με στερήσεις τα παιδικά του χρόνια δίπλα στα άλλα έξι αδέλφια του. Τέσσερα αγόρια και τρία κορίτσια, τα παιδιά της οικογένειας, προσπάθησαν να διαπρέψουν και φαίνεται ότι τα κατάφεραν. Η σύμπτωση επαγγελματικού προσανατολισμού πλήρης. Οι τέσσερις αδελφοί έγιναν νομικοί: δικηγόρος, εφέτης, πρωτοδίκης και αντεισαγγελέας (ο Αναστάσιος).
Έγγαμος, χωρίς παιδιά, είναι τύπος κλειστός. Σπανιότατα θα τον συναντήσει κανείς σε κοσμικές εκδηλώσεις ή νυχτερινές εξόδους για διασκέδαση. «Δεν βγαίνω τα βράδια. Διαβάζω πολύ και κυρίως ιστορία. Εχω πάθος με τον αθλητισμό» δηλώνει ο ίδιος. Δρομέας από τα σχολικά του χρόνια με επιδόσεις, αθλείται τρεις φορές την εβδομάδα κάνοντας βάδην, διανύοντας κάθε φορά πέντε χιλιόμετρα. Λάτρης του αθλητισμού και φανατικός οπαδός του ποδοσφαίρου.
Αποχωρούν επίσης, ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου Μιχάλης Θεοχαρίδης και ο πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Ιωάννης Καραβοκύρης,  οι αντιπρόεδροι Βασίλειος Λυκούδης, Αντώνιος Αθηναίος και Γρηγόριος Κουτσόπουλος.
Από τους αρεοπαγίτες αποχωρούν οι Νικόλαος Κωνσταντόπουλος, Δημήτριος Μουστάκας, Δημήτριος Μαζαράκης, Βασίλειος Λαμπρόπουλος και Ιωάννης Χαμηλοθώρης.
Από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου αποχωρούν οι Γεώργιος Μποροδήμος και Ιωάννης Σακελλάκος.
Από το Ελεγκτικό Συνέδριο εκτός από τον κ. Καραβοκύρη, αποχωρεί ο επίτροπος Επικρατείας Διονύσιος Λασκαράτος και οι αντιπρόεδροι Ευφροσύνη Καραμποβίτη και Δημήτριος Νταής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.