HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Γεν. Συνέλευση της Ομοσπονδίας Συλλόγων «Ο Αρχαίος Κλείτωρ»

Την Τετάρτη στις 18 Ιουνίου 2014 έλαβε χώρα η ετήσια τακτική απολογιστική και Εκλογική γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Σ...


Την Τετάρτη στις 18 Ιουνίου 2014 έλαβε χώρα η ετήσια τακτική απολογιστική και Εκλογική γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων «Ο Αρχαίος Κλείτωρ», στα γραφεία της έδρας της στην Αθήνα Αιόλου 94, στο Σύλλογο Κλειτορίων Αττικής «Ο Άγιος Δημήτριος», λόγω λήξης της θητείας των προσώπων στα όργανα Διοίκησης της προηγουμένης περιόδου.
Στην συνέλευση συμμετείχαν οι αντιπρόσωποι των δώδεκα σωματείων μελών και έγινε λογοδοσία του απερχομένου Δ/Σ και εγκρίθηκε με ομοφωνία ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός .
Τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό επραγματοποίησε ο απερχόμενος Πρόεδρος κος Κατσιάρης Κων/νος, ο οποίος τόνισε ιδιαίτερα στην εποχή μας, την χρησιμότητα της Ομοσπονδίας, για τον τόπο μας, ότι είναι σημαντική και πολύτιμη, ως Πολιτιστικό Κύτταρο και θα συμβάλλει στην αναζωογόνηση και στήριξη των Πρωτοβαθμίων Πολιτιστικών Συλλόγων καθώς και με την δυναμική συμβολή της και καλόπιστη και πατριωτική συνεργασία με το νεοεκλεγμένο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας, του Δήμου Καλαβρύτων, θα γίνει ό,τι καλλίτερο, για τον τόπο μας και τους εκεί ανθρώπους μας .
Συμπλήρωσε ό,τι η θητεία που πέρασε, ο Ομοσπονδία επισφράγισε την προσαρμογή συλλογικής συνεργασίας των προέδρων μελών στο Δ/Σ και των Αντιπροσώπων των Συλλόγων στις Γ/Σ. Συνέβαλλε ενεργά σε πολλά θέματα με δυναμική παρουσία, στην κατασκευή της προτομής του αξέχαστου κοιμωμένου στην αιωνιότητα, Ιατρού μας Γεωργίου Ανδριανόπουλου, στο κέντρο υγείας Κλειτορίας, συμμετείχε ως συνδιογανώτρια στην επιτυχή πραγματοποίηση τριών επιστημονικών συνεδρίων, για την Αγιοκατάταξη του Παπουλάκου μας από τον Άρμπουνα Καλαβρύτων και συνεχίζεται αυτή η προσπάθεια μέχρι την ΤΕΛΊΚΗ αποκατάσταση του Οσίου Χριστοφόρου Παπουλάκου. Συμμετείχε στους αγώνες για την διατήρηση του Νοσοκομείου Καλαβρύτων, για την ανακατασκευή της γέφυρας του ξηροποτάμου Κλειτορίας, για την μετονομασία του τέως Δήμου Λευκασίου σε Κλειτορίας.
Συνδιοργάνωσε με τον Σύλλογο Κλειτορολευκασίων Πάτρας «Ο Χελμός» δύο μεγάλες θεατρικές παραστάσεις με τον αξέχαστο μακαρίτη Θύμιο Καρακατσάνη, στο χώρο του αρχαίου θεάτρου «Αρχαίος Κλείτωρ», στην Κλειτορία.
Οργάνωσε δύο επιστημονικά συνέδρια με θέματα την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
ΚΑΙ συμμετείχε σε πλήθος εκδηλώσεων συλλόγων και άλλων φορέων του τέως Δήμου Κλειτορίας, αλλά και ευρύτερα στην Επαρχία Καλαβρύτων, στα χωριά μας και στην Αθήνα.
Ολοκλήρωσε ο απερχόμενος Πρόεδρος, με την διαχρονική ευχή, καλόν αγώνα στους αναλαμβάνοντας την σκυτάλην και τους προέτρεψε να συνεχίσουν το δύσκολο έργο με κουράγιο και υπομονή. Να μην λυγίσουν στις φουρτούνες γιατί αυτές είναι εμπρός μας. Επίσης να μην συμβιβασθούν σε σκοπιμότητες συμφερόντων καθώς και κομματικών εξαρτήσεων… Και έκλεισε τον Διοικητικό Απολογισμό.
Στην συνέχεια είπε για τα οικονομικά και ζήτησε να ψηφισθούν και ν’ απαλλαγή το Διοικητικό Συμβούλιο των ευθυνών του.
Πράγματι εψηφίσθησαν ομοφώνως όλα τα Διοικητικά και Οικονομικά πεπραγμένα.
Αντηλλάγησαν κριτικές σκέψεις, από τους αντιπροσώπους των Σωματείων μελών για ό,τι έγιναν και δεν έγιναν στην τριετία που πέρασε. Τέλος εψηφίσθησαν προτάσεις, όπως η συνεργασία με τους Συλλόγους, την Παγκαλαβρυτινή Ένωση, την προϋπάρχουσα Ομοσπονδία των Συλλόγων Καλαβρύτων της ευρύτερη περιοχής της Επαρχίας Καλαβρύτων και τον Δήμο μας, για την νέα τριετία , για να πραγματοποιηθεί ό,τι καλλίτερο και κυρίως να πετύχουμε την ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ .
Εζητήθη υπέρβαση από όλες και όλους , για να έλθουν καλλίτερες μέρες με χαμόγελο και να γίνει προσπάθεια να εγγραφούν και οι άλλοι σύλλογοι των χωριών του τέως Δήμου Κλειτορία στην Ομοσπονδία.
Εζητήθη επίσης να δραστηριοποιηθούμε για την συμμετοχή μας σε προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επισημάνθη ο καταλυτικός ρόλος της Ομοσπονδίας ως ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.
Εζητήθη ακόμη να έχει ενεργότερο ρόλο και παρέμβαση, με καλόπιστη συνεργασία, στο Δήμο Καλαβρύτων, προς όφελος των πολλών…
Έτσι έκλεισαν και οι τοποθετήσεις και παρεμβάσεις των αντιπροσώπων, σε κλίμα φιλαλληλίας και σεβασμού.
Στην συνέχεια επραγματοποιήθησαν οι Εκλογές, για την εκλογή των υποψηφίων στα όργανα Διοίκησης της Ομοσπονδίας , για την νέα περίοδο (2014-2017) και η όλη διαδικασία έγινε σε κλίμα φιλικό.
Οι συνελθόντες εκλεγέντες αντιπρόσωποι, στις 18/06/2014 , προέβησαν στην εκλογική ανάδειξη των νέων προσώπων, μελών, στα όργανα Διοίκησης της Ομοσπονδίας, ήτοι του Δ/Σ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής, όπου συνεκροτήθησαν αμέσως σε σώμα με τις κάτωθι συνθέσεις:
Α ) Για το Διοικητικό Συμβούλιο Τακτικά μέλη (2014-2017) :
Καμπέρος Χρήστος του Θεοδώρου, Κλειτορία, Πρόεδρος, 2) Μούσιος Σωκράτης, Λυκούρια του …, Αντιπρόεδρος, 3) Κατσιάρης Κων/νος του Αλεξίου, Κρινόφυτα, Γενικός Γραμματέας, 4) Κατσιουλέρης Σπυρίδων του Αλεξίου, Παγκράτι, Ταμίας, 5) Χριστοδουλόπουλος Αθανάσιος του Θεοδώρου, Άνω Δρυμός, Αναπληρωτής Ταμίας, 6) Αναγνωστόπουλος Ιωάννης του Παν/του, Καστριά, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας , 7) Νασιόπουλος Αθανάσιος του Ανδρέου, Άρμπουνας, Μέλος, 8) Γκαρτζοπούλου Ιωάννα του ….., Κλείτορας, Μέλος, 9) Καζάνης Σπυρίδων του … Ιερεύς, Τουρλάδα, Μέλος, 10) Μητρόπουλος Ιωάννης του Σπυρίδωνος, Κάτω Δρυμός, Μέλος 11) Γκίκας Ιωάννης του Νικολάου, Άγιος Νικόλαος, Μέλος, 12) Βαγενάς Άγγελος του Παν/του, Πλανητέρου, Μέλος.
Β) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Τακτικά μέλη (2006-2009):
1) Μαρώσης Παν/της του Ιωάννου, Κλείτορας, Πρόεδρος, 2) Κατσιάρης Αλέξανδρος του Κων/νου, Κρινόφυτα, Γραμματέας 3) Σουλελές Γεώργιος του Ιωάννου, Άγιος Νικόλαος, Μέλος.
Εκφράσθησαν Ευχαριστίες και ευχές, για καλή συνεργασία και καλόν αγώνα.
Τέλος τα μέλη του Δ/Σ απεφάσισαν να πραγματοποιούνται, Διασυλλογικές συγκεντρώσεις για ανταλλαγή απόψεων και συντονισμό των ενεργειών, σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και προσέγγιση με τους ελάχιστους Συλλόγους εκτός Ομοσπονδίας, για εγγραφή των, για κοινή προσπάθεια και κανοναρχόντες για θετικά αποτελέσματα .
Ο Νέος εκλεγμένος παμψηφεί Πρόεδρος κ. Καμπέρος Χρήστος, ευχαρίστησε από καρδιάς όλους και κυρίως τα μέλη του Δ/Σ , για την θετική ψήφο στο πρόσωπο του και έκλεισε την εκλογική Γενική Συνέλευση των ΑΝΤΙΠΡΟΣΏΠΩΝ της Ομοσπονδίας, λέγοντας ότι θα προσπαθήσει, για τα καλλίτερα και δεν θα προδώσει κανέναν.
ΕύχΗΘΗ καλό Καλοκαίρι, με υγεία και όποιο μέλος του Δ/Σ, θα παρευρεθεί σε οιαδήποτε εκδήλωση ν’ αντιπροσωπεύει την Ομοσπονδία.
Έτσι έκλεισε με επιτυχία η εκλογική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων «Ο Αρχαίος Κλείτωρ».
Υστερόγραφο, Κώστα Κατσιάρη: Ν’ ανταμωθούμε και σίγουρα θα σηκώσουμε τον Ήλιο ψηλότερα.
Τέλος ας γνωρίζουμε όλοι μας ό,τι :
«……Ποτέ δεν θα βρέξει τριαντάφυλλα,
αν θέλουμε περισσότερα , πρέπει φυτέψουμε
κι’ άλλες τριανταφυλλιές …….»
Τ. Σ. Έλιοτ Νόμπελ Λογοτεχνίας 1948.

Για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Γράφων, Κώστας Κατσιάρης
Γενικός Γραμματέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.