HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πρωτοπρεσβύτεροι οι π.Αλέξιος (Άνω Λουσοί) και π.Γεώργιος (Λυκούρια)

Το Σάββατο 14 Ιουνίου 2014 κατά την τελεσθείσα Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Λυκούριας , ο Σεβασμιώτατος εχει...

Το Σάββατο 14 Ιουνίου 2014 κατά την τελεσθείσα Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Λυκούριας, ο Σεβασμιώτατος εχειροτόνησε σε πρωτοπρεσβυτέρους τους κάτωθι:

α) τον Αιδεσιμολ. π. Αλέξιο Αγγελόπουλο, Εφημέριον του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Άνω Λουσών. Ο π. Αλέξιος έχει συνολική Εφημεριακή διακονία 25 ετών, αποτελεί πρότυπο υπακοής της προϊσταμένης του Αρχής και υπηρετεί με αφοσίωση και συνέπεια της εκάστοτε ορεινές Ενορίες που του ανατίθενται και ανταποκρίνεται με ιδιαίτερο ζήλο στα Εφημεριακά του καθήκοντα και απολαμβάνει σεβασμού και εκτιμήσεως των Ενοριτών του.

β) τον Αιδεσιμολ. π. Γεώργιο Μουστάκα, Εφημέριο Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Λυκούριας. Ο π. Γεώργιος έχει συνολική Εφημεριακή διακονία 25 ετών, υπηρετεί με αφοσίωση και ιδιαίτερο ζήλο την Ενορία του που του έχει ανατεθεί από την προϊσταμένη του αρχή, είναι φιλακόλουθος, έχει αρίστη διαγωγή και απολαμβάνει σεβασμού και εκτιμήσεως των Ενοριτών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.