HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εντυπωσίασε και στην τελετή λήξης ο Χορευτικός Όμιλος Σκεπαστού!

Ιδιαίτερα εντυπωσιακά ήταν για ακόμη μια φορά τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Σκεπαστού στην εκδήλωση για τη λήξη της χορευτικής χρ...


Ιδιαίτερα εντυπωσιακά ήταν για ακόμη μια φορά τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Σκεπαστού στην εκδήλωση για τη λήξη της χορευτικής χρονιάς το βράδυ του Σαββάτου 21 Ιουνίου 2014 στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου, που κατακλύστηκε από κόσμο. Πρόκειται για μια ετήσια δραστηριότητα η οποία πέραν του ότι σηματοδοτεί την λήξη της τρέχουσας χορευτικής περιόδου 2013-2014, καταδεικνύει το πλούσιο έργο και την μεγάλη προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Σύλλογο Σκεπαστού.
Η αξιέπαινη απόδοση των χορευτών, οι προσεγμένες χορογραφίες, το σκηνικό και η γνήσια παραδοσιακή μουσική κατάφεραν να δημιουργήσουν μια ιδιαίτερα ζεστή και συγκινητική ατμόσφαιρα στο κοινό, που χειροκροτούσε με ενθουσιασμό σε όλη τη διάρκεια της παράστασης. Την αυλαία άνοιξαν τα παιδικά τμήματα του ομίλου με χορούς από Ήπειρο, Μακεδονία Βόρεια Θράκη και έπειτα ακολούθησαν οι ενήλικες με χορούς από Κρήτη, Καππαδοκία, Πόντο και λαϊκούς χορούς. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή των αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλα τα μέλη του χορευτικού ομίλου.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους τους χορευτές για τη συμμετοχή τους και αυτή τη χρονιά στο Χορευτικό Όμιλο, τους εύχεται καλό καλοκαίρι και ανανεώνει το ραντεβού για το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου όπου θα πραγματοποιηθούν οι καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις. Επίσης τους γονείς που συνεχίζουν να εμπιστεύονταν τα παιδιά τους στο Σύλλογο, τους δασκάλους χορού κ. Γιαννόπουλο Χρήστο και κ. Ζιάκου Ιωάννα για τη συνεργασία και βέβαια όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του στην εκδήλωση.
Όποιος επιθυμεί να εγγραφεί στο Χορευτικό Όμιλο παρακαλούμε να επικοινωνήσει στο τηλ .: 6972 428478.
Για το Δ.Σ
Η Γραμματέας του Συλλόγου
Ευτυχία Παπαναγιώτου

ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.