HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χάλκινο Μετάλλιο για το Λύκειο Καλαβρύτων στο GrandPrix ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ-2014

Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, το Σάββατο 10 Μαΐου, ο αγώνας επιστημονικού και τεχνολογικού πολιτισμού – GrandPrix ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ_20...


Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, το Σάββατο 10 Μαΐου, ο αγώνας επιστημονικού και τεχνολογικού πολιτισμού – GrandPrix ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ_2014, με τη συνεργασία των Σχολικών Συμβούλων ΠΕ04 και δομών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας (ΕΚΦΕ, ΚΕΠΛΗΝΕΤ, ΚΕΣΥΠ, Περιβαλλοντική Εκπαίδευση).

Ο αγώνας έγινε σε δύο φάσεις, ενδοσχολικός με τη συμμετοχή πλέον των 1000 μαθητών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας και τελικός, στο σχολικό συγκρότητμα 1ο-6ο Γυμνάσιο Πατρών, με τη συμμετοχή τριμελών ομάδων από 26 Γυμνάσια και 21 Λύκεια.

Επιδίωξη του αγώνα ήταν μέσω του περιεχομένου και της δομής των ερωτήσεων να αναδειχθεί η αξία της κουλτούρας των Φυσικών Επιστημών, να καλλιεργηθεί η ικανότητα συνεργασίας και η άμιλλα μεταξύ των μαθητών.

Στους μαθητές τέθηκαν ερωτήσεις για την οικολογία, για τις τελευταίες επιστημονικές κατακτήσεις της βιολογίας, για τις τεχνολογίες αιχμής που εμπνέονται από τη βιολογική γνώση και για τον τρόπο ζωής που προάγει την υγεία.

Παρευρέθησαν και απένειμαν τα μετάλλια οι Σχολικοί Σύμβουλοι ΠΕ04 καθώς και η Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας η οποία παρείχε αμέριστη στήριξη στην όλη διοργάνωση των αγώνων.

Νικητές ήταν ΟΛΟΙ, τα μετάλλια όπως κατέκτησαν:

ΓΥΜΝΑΣΙΑ
3ο Γυμνάσιο Αιγίου, ΧΡΥΣΟ
4ο Γυμνάσιο Πατρών, ΑΡΓΥΡΟ
Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Πατρών, ΧΑΛΚΙΝΟ
ΛΥΚΕΙΑ
5ο Γενικό Λύκειο Πατρών, ΧΡΥΣΟ
1ο Γενικό Λύκειο Πατρών, ΑΡΓΥΡΟ
Γενικό Λύκειο Καλαβρύτων, ΧΑΛΚΙΝΟ
Το ΓΕΛ Καλαβρύτων εκπροσωπήθηκε στο συγκεκριμένο διαγωνισμό από την τριμελή ομάδα, που συγκρότησαν οι μαθητές της Β' Λυκείου:

Κοσμόπουλος Δημήτριος του Παναγιώτη,
Παπαγεωργίου Ευθύμιος του Θεοφάνη και
Παπαδοπούλου Χριστίνα του Βασιλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.