HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δήμαρχος Αιγίου ο Θανάσης Παναγόπουλος

Όπως μεταδίδουν οι καλοί μας φίλοι από το ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ και το   filodimos.gr , ο κ. Θανάσης Παναγόπουλος , επικεφαλής της "Ενωτικής...

Όπως μεταδίδουν οι καλοί μας φίλοι από το ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ και το  filodimos.gr, ο κ. Θανάσης Παναγόπουλος, επικεφαλής της "Ενωτικής Αιγιάλειας", είναι ο νικητής των δημοτικών εκλογών για το Δήμο Αιγιάλειας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα σε ικανό αριθμό εκλογικών τμημάτων σε όλη την Αιγιάλεια.
Σε σύνολο 30 από τα 137 εκλογικά τμήματα στο Δήμο Αιγιάλειας, τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
"Ενωτική Αιγιάλεια"- Επικεφαλής Θανάσης Παναγόπουλος: 3755 ψήφοι- 55,65%
"Δημοτική Συσπείρωση Αιγιάλειας"- Επικεφαλής Στάθης Θεοδωρακόπουλος: 2992 ψήφοι - 44,35%
Άκυρα/Λευκά: 625 ψήφοι- 8,48%
Αποχή: 38,23%

ΝΕΌΤΕΡΗ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΑΘΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
Θέλω να ευχαριστήσω όλους του Αιγιαλείς για τη συμμετοχή τους στις Δημοτικές Εκλογές και ιδιαίτερα εκείνους που μας τίμησαν με τη ψήφο τους.
Το αποτέλεσμα δεν δικαιώνει το μεγάλο έργο που επιτελέσαμε τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια. Σέβομαι απόλυτα το αποτέλεσμα.
Δεν μπορώ παρά να σημειώσω όμως, ότι ο προεκλογικός αγώνας χαρακτηρίστηκε από ανορθόδοξες τακτικές όπως εκβιασμοί , απειλές, συναλλαγές και άλλα πολλά που δεν συνέβαλαν σε μια νηφάλια επιλογή από μέρους των ψηφοφόρων. Επίσης διάφοροι θεσμικοί παράγοντες έπαιξαν ρόλο που δεν τους τιμά.
Εκφράζω τα συγχαρητήριά μου στον κ. Παναγόπουλο και του εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει. Παραλαμβάνει ένα Δήμο συμμαζεμένο και νοικοκυρεμένο γεγονός που θα διευκολύνει το έργο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.