HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Σύλλογος Λειβαρζινών Πάτρας στις εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του χορευτικού μας στις εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς στην πλατεία Υψηλών Αλωνιών Πάτρας. Μια πραγμ...

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του χορευτικού μας στις εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς στην πλατεία Υψηλών Αλωνιών Πάτρας. Μια πραγματικά όμορφη Εκδήλωση αφού τα 21 χορευτικά που πήραν μέρος στόλισαν και έκαναν όμορφη την Πόλη της Πάτρας με τα χρωματα τους τα τραγούδια τους και φυσικά με τους χορούς τους. Θερμές ευχαριστίες στον Δάσκαλο κ.Αρχοντή Αντώνη, στην κ. Βασιλική Τσίτου-Μενούνου που επιμελήθηκε τις ενδυμασίες μας,στο Δ.Σ. του Συλλόγου,στον κ,Ντασιο Κώστα (ιδιοκτήτη της "Θράκας του Κώστα" αλλά και του "Αρχοντικού της ευτυχίας") σύζυγο της Λειβαρζινης Ιωάννας Ψηνιάς θερμών υποστηρικτών του Συλλόγου μας και ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα μέλη του χορευτικού μας που πραγματικά προκάλεσαν ενθουσιασμό με τους χορούς τους. Να ειστε όλοι καλά και περιμένουμε ακόμα περισσοτερους στο χορευτικό μας γιατί εκτός απο χορευτικό ειμαστε και μια μεγάλη ΠΑΡΕΑ για αυτό και τα περνάμε όμορφα αλλά και συμμετέχουμε σε μεγάλες εκδηλώσεις.
Σύλλογος Λειβαρζινών Πάτρας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.