HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανακοίνωση Ριζικής Ανατροπής Δ.Ε.Παΐων

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ριζική Ανατροπή Δ.Ε. Παΐων για τις επερχόμενες εκλογές. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:  Σου φορολογούν τα χωράφια σο...

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ριζική Ανατροπή Δ.Ε. Παΐων για τις επερχόμενες εκλογές.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής: 

Σου φορολογούν τα χωράφια σου. Σου ακριβαίνουν το πετρέλαιο. Ακριβαίνουν τις ζωοτροφές. Αυτά που πουλάς, δεν καλύπτουν τα έξοδά τους.
Σου κόψανε από το μισθό σου.
Σου κόψανε από τη σύνταξή σου. Τρέμεις μην αρρωστήσεις, γιατί διαλύσανε τα νοσοκομεία. Τα λεφτά για φάρμακα δεν φτάνουν. Περιορίζεις ακόμα και το φαΐ σου.
Δεν έχεις δουλειά , μα δεν υπάρχει και δουλειά , είναι άνεργα τα παιδιά σου.
Είσαι απολυμένος ή ζεις με τον τρόμο της απόλυσης
Έχεις χρέη στην τράπεζα ,και δεν μπορείς να πληρώσεις , κινδυνεύει και το σπίτι σου , που πήρες με δάνειο.
Χρωστάς στην εφορία . Κινδυνεύεις να πας φυλακή. Τα υπάρχοντά σου , έχουν χάσει τη μισή τουλάχιστον αξία τους και δεν πουλιούνται, για να ξοφλήσεις.
Έχεις παιδιά στην Αθήνα που φυτοζωούν. Και ντρέπονται να επιστρέψουν στο χωριό.

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ .
ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΧΩΡΙΣ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ;
ΠΟΙΟΙ;;
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ.;;;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣ
ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΔΕΣ , ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ , ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ , ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΣ ΚΟΥΝΙΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΚΟΥΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΟΥ , ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ , ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΟΥ
ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ .

Δεν θα μπορούσαν να σταθούν και να έχουν τη δύναμη να ενεργούν έτσι και να μας φέρουν τόση δυστυχία οι κυβερνήτες , αν δεν τους στήριζαν οι μικροπαράγοντες , που είναι δίπλα μας.
Αυτό είναι το ένα. Το άλλο είναι η διάσπαση της ενότητας του κόσμου της τοπικής κοινωνίας Ενώ θα έπρεπε η τοπική κοινωνία να είναι το πρωταρχικό κοινωνικό κύτταρο οργανωμένο , σε συλλογική ζωή και δράση , με δικαιοσύνη , με πολιτισμό , με αγάπη , διαπαιδαγωγούν τον κόσμο στην ιδιαίτερη μεταχείριση , τον ατομισμό , την συναλλαγή , μαθαίνουν τον κόσμο , να σκύβει το κεφάλι και να ξεπουλάει την υπόσχεσή του και το λόγο του για ψήφο , με 2 τετρ. μέτρα τσιμέντο , δύο μέτρα πεζοδρόμιο και οτιδήποτε άλλη «εξυπηρέτηση» την οποία δικαιούται χωρίς παρακάλια.
Και ακόμη ,στα τοπικά , η αντιπαλότητα παίρνει διαστάσεις σκυλομαχίας. Δημιουργούνται έχθρες , αντιπαλότητες και διασπάται η ενότητα. Ο καθένας μόνος του. Με την κρίση όποιος σώσει τον εαυτό του. Αυτό είναι το μεγάλο μας λάθος.
Έναμιση εκατομύριο δεν έχει δουλειά και θα απολύσουν και άλλους, και κοροϊδεύουν τον κόσμο!!
Και κάτι χειρότερο. Δυστυχία και ντροπή!!! Υποψήφιοι, νέοι , που αντί να ναι λεβέντες και μπροστάρηδες , να υπολογίζουν το τριακοσάρι του πάρεδρου. Τη φτώχεια την φέρνει η κεντρική
εξουσία , αλλά την αναξιοπρέπεια και η τοπική.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ: ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΥΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ
Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΑΥΤΟΥΣ , ΠΟΥ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ!!!
ΡΙΖΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΪΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.