HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νάσια Καλαβρύτων: Πρόσκληση για εθελοντική εργασία και γλέντι... ρεφενέ!

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου των Απανταχού Νασιωτών , στα πλαίσια των αποφάσεων των γενικών συνελεύσ...

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου των Απανταχού Νασιωτών, στα πλαίσια των αποφάσεων των γενικών συνελεύσεων του Ιανουαρίου 2013 και του Φεβρουαρίου 2014, οργανώνει για δεύτερη χρονιά, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 07-09 Ιουνίου 2014, ομαδική εθελοντική προσπάθεια μελών και φίλων μας για τον καθαρισμό των δρόμων του χωριού από σκουπίδια και την διάνοιξη των δρόμων και μονοπατιών του από αγριόχορτα και κλαδιά που εμποδίζουν την ασφαλή και άνετη διάβαση. 
Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 08 Ιουνίου 2014 στις 11.00 το πρωί, με χώρο συνάντησης στο προαύλιο της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου. Η καμπάνα της εκκλησίας θα σημάνει για την έναρξη της συγκέντρωσης ! Ελάτε στην συγκέντρωση έχοντας μαζί σας κλαδευτήρια, ψαλίδια, βατοκόπες και ότι άλλο εργαλείο διαθέτει ο καθένας από μας, ενώ ο σύλλογος θα μεριμνήσει για σακούλες απορριμμάτων και γάντια για όλους τους συμμετέχοντας.
Η γιορτή του Αγίου Πνεύματος είναι μια καταπληκτική ευκαιρία να απολαύσουμε το χωριό μας καταπράσινο και ανθισμένο, να ανταμώσουμε με γνωστούς και φίλους και να περάσουμε ένα υπέροχο τριήμερο. Η συμμετοχή μας στην εθελοντική προσωπική εργασία θα μας προσφέρει την χαρά της κοινωνικής προσφοράς και θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο το ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης.
Αργά το απόγευμα θα διασκεδάσουμε όλοι μαζί αυτό που θα πετύχουμε όλοι μαζί! Η πρόταση μας είναι να οργανώσουμε την διασκέδαση μας με την ατομική προσφορά, δηλαδή να λειτουργήσει αυτό που λέγεται "ΡΕΦΕΝΕ". Φυσικά τίποτα δεν είναι υποχρεωτικό, βασίζεται μόνο σε εθελοντική βάση! Όποιοι μπορούν να παρασκευάσουν ένα φαγητό, η ότι άλλο μπορούν, και να το φέρουν στο χώρο της κοινής μας διασκέδασης, πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει να απολαύσουμε ένα ‘’σπιτικό γλέντι’’! Ανεξάρτητα από αυτό η παρουσία όλων μας στην διασκέδαση είναι απαραίτητη αλλά και σημαντική!
Το ΔΣ του συλλόγου μας καλεί όλα τα μέλη κα φίλους μας, που θα βρίσκονται στο χωριό μας τότε, αλλά και αυτούς που θα αποφασίσουν να επισκεφτούν το χωριό μας να το κάνουν, εάν φυσικά μπορούν, το παραπάνω τριήμερο για να λάβουν μέρος σε αυτή την ευγενή προσπάθεια για ένα καλύτερο περιβάλλον διαβίωσης. Επίσης θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε και την βοήθεια και συνεργασία των δημοτικών υπηρεσιών της περιοχής μας.
Ο κ. Παναγιώτης Δεχουνιώτης του παραρτήματος Πατρών παρακαλείται να αναλάβει τον συντονισμό της όλης προσπάθειας όπως και την προηγούμενη χρονιά.
Η συμμετοχή σημαίνει αγάπη για τον τόπο μας και η ομαδική συνεργασία εκτίμηση για τον διπλανό μας, για τον συμπατριώτη μας!

Σας περιμένουμε όλους! Καλή αντάμωση!
Για το ΔΣ
Γιάννης Γιαννόπουλος (Πρόεδρος)
 Βασίλης Καλύβας (Γραμματέας)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.