HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κ. Νικολόπουλος: Ελπίδα μας το Μέλλον του Τόπου μας

ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ! ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΚΑΜΕΝΙΑΝΙΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ – ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗ...

ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΚΑΜΕΝΙΑΝΙΤΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ – ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΟΑΝΙΑΣ –« ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-ΣΥΝΕΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ»
Για να πάει ένας τόπος μπροστά χρειάζεται τη συμβολή όλων. Κανένας δεν είναι τόσο μεγάλος ώστε να μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του και κανείς δεν είναι τόσο μικρός για να είναι περιττός!!!
Η άπειρη αγάπη μου για την πατρώα γη των Καλαβρύτων που διαχέεται απεριόριστα σε όλες τις εκδηλώσεις της ζωής μου, ήταν ο μοχλός πίεσης που με ώθησε να συμμετέχω και πάλι ενεργά – ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Καλαβρύτων - στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.
Ως ενεργός πολίτης αυτού του τόπου που τον υπηρετώ πάντα απ όποιο μετερίζι, και έχω σα σκοπό της ζωής μου να τον υπηρετήσω όσο θα ζω και θα αναπνέω, κατέληξα ξεκάθαρα να συστρατευτώ με τον συνδυασμό ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, του Δημάρχου κ. Γεωργίου Λαζουρά.
Εκτιμώ και σέβομαι τα πρόσωπα που πλαισιώνουν τους άλλους συνδυασμούς, καθώς και τους επικεφαλής τους. Με πολλούς δε απ αυτούς έχω συνεργαστεί και κατά το παρελθόν, αποκρυσταλλώνοντας μέσα απ αυτές τις συνεργασίες άποψη για τον καθένα και για το ποιος μπορεί να πάει τον τόπο μας καλύτερα μπροστά με σιγουριά για την επόμενη πενταετία.
Η απόφασή μου να συνεργαστώ με τον κ. Λαζουρά, ήταν ξεκάθαρη από την πρώτη στιγμή για πολλούς λόγους: Ο κ. Λαζουράς είναι ένας αυτοδημιούργητος άνθρωπος με ιδέες αντιλήψεις και όραμα, στοιχεία που συνταυτίζονται και με τον δικό μου οραματισμό, τα δικά μου πιστεύω για το μέλλον αυτού του τόπου. Επίσης διακατέχεται από ένα πνεύμα δημιουργίας και συναντίληψης, με συνεχόμενες νέες ιδέες και σκέψεις που θα οδηγήσουν τον ιστορικό Δήμο Καλαβρύτων ισόρροπα και με σιγουριά προς ένα λαμπρότερο – καλύτερο αύριο. Ακόμη γιατί το ανάγλυφο του συνδυασμού που συμμετέχω πλαισιώνεται με πρόσωπα παλιά και νέα, τα οποία έχουν ένα πλούσιο πνευματικό και κοινωνικό υπόβαθρο. Που έχουν δώσει πολλές εξετάσεις στα αυτοδιοικητικά θέματα και στη ζωή και τις έχουν περάσει με άριστα.
Οι στόχοι μου για ανάπτυξη στην περιοχή μας – και τους οποίους έχω αναπτύξει πολλές φορές – επικεντρώνονται επιγραμματικά στα εξής:
1)ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ – ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ – ΦΥΣΙΚΩΝ – ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΩΝ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.
2)ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
3)ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΟΝΟΠΑΤΙΟΥ ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΟΝ ΑΞΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑ – ΨΩΦΙΔΑ ΚΑΜΕΝΙΑΝΟΙ – ΚΑΠΡΙΒΑΙΝΑ ΚΑΜΕΝΙΑΝΩΝ – ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ – ΛΟΥΣΣΟΙ ΛΥΚΟΥΡΙΑ – ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ – ΝΕΜΕΑ – ΤΥΡΙΝΘΑ.
4)ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΚΟΥ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΠΡΙΒΑΙΝΑΣ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΙΑΝΩΝ (ΟΠΟΥ ΚΑΙ Η ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ), ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΥΘΙΚΟΥ ΗΡΑΚΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΛΗΓΟΡΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΔΩΣΟΥΜΕ.
5) ΟΔΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ: ΔΕΣΙΝΟ-ΚΑΛΙΦΩΝΙΟ – ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, ΛΕΧΟΥΡΙ – ΒΛΑΣΙΑ κλπ.
6)ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΑΡΚΗ ΣΕ ΑΓΑΘΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
7)ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ: Μ. ΣΠΗΛΑΙΟ – ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ – ΜΟΝΗ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΑΡΟΑΝΙΑΣ - ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΣΟΠΩΤΟΥ – ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΛΕΙΒΑΡΤΖΙΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΟΡΕΤΣΟΥ – ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΔΑΦΝΗΣ – ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΦΙΛΙΩΝ κλπ.
8)ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ, ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΜΟΝΙΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ.
Ο τόπος μας είναι εκεί και μας περιμένει απ όπου κι αν γυρίζουμε, όπου κι αν βρισκόμαστε, ας βοηθήσουμε να σηκωθεί ο ήλιος της δημιουργίας και της ανάπτυξης ακόμα ψηλότερα. Τα Καλάβρυτα, τα χωριά μας το αξίζουν.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.