HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ευχαριστήρια επιστολή Κώστα Καρπέτα

Ο Κωνσταντίνος Καρπέτας σε ευχαριστήρια επιστολή του αναφέρει τα εξής: «Στον πρώτο γύρο των Περιφερειακών Εκλογών με τιμήσατε με την ψ...

Ο Κωνσταντίνος Καρπέτας σε ευχαριστήρια επιστολή του αναφέρει τα εξής:
«Στον πρώτο γύρο των Περιφερειακών Εκλογών με τιμήσατε με την ψήφο σας, επιβραβεύοντας τελικά το έργο του συνδυασμού του Απόστολου Κατσιφάρα «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» και αποτιμώντας θετικά τα καθήκοντά μου ως πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας.
Η εμπιστοσύνη σας και η στήριξή σας στο πρόσωπό μου αποτελεί την επιβεβαίωση μιας μακρόχρονης διαδρομής στον α’ και β’ βαθμό αυτοδιοίκησης, καθώς και επιβράβευση για τον προοδευτικό και αυτοδιοικητικό λόγο της παράταξής μας.
Να δεσμευτώ σε όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και όσους είχαν μια διαφορετική επιλογή, πως πρωταρχικός μου στόχος θα είναι η παραγωγή έργου για το κοινό καλό, σε όποιον τομέα ευθύνης και αν κληθώ να υπηρετήσω.
Σας ευχαριστώ πολύ,
Κωνσταντίνος Καρπέτας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.