Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ευχαριστήριο μήνυμα Νικόλαου Μαγκαφά

Την Κυριακή ο λαός του Δήμου μας μίλησε. Έδωσε καθαρή νίκη στο συνδυασμό «Νέα Εποχή. Συνεργασία πολιτών για το Δήμο Καλαβρύτων» επιβραβε...

Την Κυριακή ο λαός του Δήμου μας μίλησε. Έδωσε καθαρή νίκη στο συνδυασμό «Νέα Εποχή. Συνεργασία πολιτών για το Δήμο Καλαβρύτων» επιβραβεύοντας τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητα της Δημοτικής αρχής. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δημότες του Δήμου Καλαβρύτων για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και τους διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω την προσπάθεια για να ανταποκριθώ μέσα από το συνδυασμό του Γιώργου Λαζουρά στην ανανέωση της εντολής που μας έδωσαν. Όλοι μαζί, κι εσείς κι εμείς οι υποψήφιοι, συμπράξαμε σε μια σπουδαία μάχη ενάντια στους εκφραστές του παρελθόντος, μια μάχη που δώσαμε με όπλα μας την προηγούμενη επιτυχημένη θητεία μας, αλλά και το ρεαλιστικό πολιτικό πρόγραμμα, το ήθος και την πολιτική ευρέπεια. Με αυτά τα όπλα θα πολεμήσουμε και κατά τη νέα τετραετία για να κάνουμε το Δήμο μας ακόμα ισχυρότερο. Η ανανέωση της λαϊκής εντολής, πέρα από το πρόσκαιρο μειδίαμα της ικανοποίησης, μας θέτει ενώπιον των ευθυνών μας και μας καλεί να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά, ακόμα πιο αποτελεσματικά. Προσωπικά δεσμεύομαι να συνεχίσω και κατά τη δεύτερη πενταετία με αμείωτο το ενδιαφέρον μου για τον κάθε δημότη, για την ανάπτυξη και την προοπτική του τόπου.
Θα ήθελα επίσης να καλέσω και τους ψηφοφόρους των άλλων συνδυασμών να συστρατευτούν μαζί μας στην κοινή προσπάθεια και να ασκήσουν γόνιμη αντιπολίτευση, χωρίς παρωπίδες και με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και την αυτοδιοικητική ενότητα του Δήμου μας.
Καλή συνέχεια και σας ευχαριστώ όλους πολύ.

Μαγκαφάς Νικόλαος,
Αντιδήμαρχος Καλαβρύτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.