HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανακοίνωση του συνδιασμού "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ"

Ανακοίνωση - Απάντηση εξέδωσε ο συνδυασμός "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ" η ανακοίνωση έχει ως εξ...

Ανακοίνωση - Απάντηση εξέδωσε ο συνδυασμός "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ" η ανακοίνωση έχει ως εξής: 
Στην ανακοίνωση – απάντηση, που εξέδωσε, ο συνδυασμός της παλιάς εποχής του, κ. Κατσικόπουλου, των ίδιων και ίδιων, για τριάντα και πλέον χρόνια προσώπων και κυρίως των ίδιων, απαράλλακτων, αναχρονιστικών και καταδικασμένων ιδεών, προτάσεων και αντιλήψεων, η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, απαντά:
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς, ασκεί, ευδόκιμα, από το 1986 μέχρι και σήμερα, το λειτούργημα του δικηγόρου και είχε πάντα και έχει, δουλειά και επάγγελμα, να κάνει.
Ο κ. Κατσικόπουλος, άραγε, ποιό, επάγγελμα, άσκησε ποτέ, μέχρι σήμερα και για πόσο; και τι δουλειά κάνει;
Οι πολίτες του Δήμου Καλαβρύτων, οι νέες και οι νέοι των Καλαβρύτων έχουν και μνήμη και κρίση.
Στις εκλογές της Κυριακής, θα βροντοφωνάξουν:
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ κ. Κατσικόπουλε και θα στηρίξουν, θα δώσουν τη Νίκη, τη μεγάλη Νίκη, στο Δήμαρχό τους Γιώργο Λαζουρά και τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και τη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, ο οποίος στα προηγούμενα τρία δύσκολα και πέτρινα χρόνια της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης (και όχι, στα χρυσά χρόνια, που έδρασε, ο πρώην Νομάρχης), κατάφερε να κρατήσει το Δήμο όρθιο, να τον νοικοκυρέψει και να μην έχει χρέη, σε αντίθεση με τα χρέη, που άφησε, το 2010, στη Νομαρχία Αχαΐας, ο πρώην Νομάρχης.

6 σχόλια

  1. http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%82_%CE%9A%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82
    Το Βιογραφικο του κ.Κατσικοπουλου...εκανε τη πολιτικη επαγγελμα!!! Τρεξτε να ψηφισετε το παιδι του λαου, που σχιζεται ξαφνικα για τα Καλαβρυτα!!! Πιο γρηγορα να τρεξουμε ολοι εμεις ,οι ανεργοι, που μειναμε χωρις δουλεια εξαιτιας της πολιτικης των ομοιων του! Να μας δωσουν κ το ψηφοδελτιο στο χερι, γιατι για τοσο ζωα μας εχουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. siga.. siga ... kratitheite re paidia... ki afou o Lazouras "είχε πάντα και έχει, δουλειά και επάγγελμα, να κάνει" giati irthe na ginei dimarxos sta Kalavrita??? kai paratise tin doyleia toy enas toso kataxiomenos dikigoros.... se kairous oikonomikis krisis....
    Toulaxiston o Katsikopoulos afou opws lete to epaggelma toy einai h politikh exei kai ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Exei empeiria se polla themata poy esy profanws den gnwrizeis. An deis ligo to programma tou tha katalaveis oti to exei meletisei perissotero apo allous poy den exoun kan vgalei programma...
    Mallon esena tha sou exei taksei o Lazouras kamia thesoula me kana xiliarikaki to mina kai kseroglifesai.
    To provlima einai diko sou poy den ksereis ti shmainei politiki ..."Πολιτική είναι η συντονισμένη δράση ατόμων ή κοινωνικών ομάδων με σκοπό να πετύχουν στόχους που αφορούν το κοινωνικό σύνολο. Με την πολιτική οι άνθρωποι οργανώνουν την κοινωνική τους συμβίωση. Συμμετέχουν σε μια δημόσια διαδικασία, προκειμένου να αντιμετωπίσουν προβλήματα που αφορούν κοινωνικές ομάδες ή το κοινωνικό σύνολο."
    Diabase kala ton orismo h kalytera mathe ton ap' eksw tha sou xreiastei!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δουλεια που κανει το google, ε? Αυτο που κανει ο Κατσικοπουλος, φιλε μου, δεν ειναι πολιτικη, ειναι καταντια! Καταντια ειναι να ζεις εις βαρος του Ελληνα πολιτη, που αγωνιζεται για να επιβιωσει! Καταντια ειναι να εισαι 55 χρονων και να εχεις φτασει σάυτη την ηλικια χωρις μια μερα εργασιας στο βιογραφικο σου! Οσο για τις θεσουλες κ τα χιλιαρικακια, εμεις που ξερουμε να δουλευουμε κ εχουμε ηθος, δεν τα εχουμε αναγκη! Αλιμονο στον Κατσικοπουλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Apofasise ... politiki h katantia??? Mia etsi mou ta les mia alliws...
    Afou den exeis anagki ta xiliarikakia giati koyrazesai kai neyriazeis toso???
    Etsi einai to politiko sistima sthn Ellada alla kai sto eksoteriko. Pou zeis???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολιτικη ή καταντια? Μιλας σιγουρα Ελληνικα? Εγω μια χαρα τα λεω...κριμα που εσυ δεν καταλαβαινεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.