HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το έργο του "Κλείτορα" (Σπ. Χαραλαμπόπουλου) στην πλατεία Λιοσίων

Ο "Κλείτορας" με το έργο του! Σε μια λαμπρή τελετή πραγματοποιήθηκε στις 21 Μαΐου στα Άνω Λιόσια Αττικής τα αποκαλυπτή...


Ο "Κλείτορας" με το έργο του!

Σε μια λαμπρή τελετή πραγματοποιήθηκε στις 21 Μαΐου στα Άνω Λιόσια Αττικής τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Στρατηγού Ευσταθίου Λιώση. Το άγαλμα φιλοτεχνήθηκε από τον μοναδικό καλλιτέχνη καλαβρυτινό Σπύρο Χαραλαμπόπουλο (Κλείτορα) που το ταλέντο είναι μοναδικό και κάνει περήφανους όλους τους συμπατριώτες από τον πανέμοσρφο Κλέιτορα αλλα και όλους του Καλαβρυτινούς. 
Ο Κλείτορας (Σπύρος Χαραλαμπόπουλος) σπούδασε με υποτροφία στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας, απ’ όπου αποφοίτησε το 2011. Το 2006 είχε αποφοιτήσει απο τη Σχολή Μαρμαρογλυπτικής της Τήνου απ’ όπου πήρε το πρώτο βραβείο από το Ίδρυμα της Παναγίας. Τον ίδιο χρόνο του απονεμήθηκε βραβείο γλυπτικής απο το Υπουργείο Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και το 2005 βραβείο ζωγραφικής. Έχει πάρει μέρος σε πολλές εκθέσεις και performance στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ έργα του βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές της Ελλάδας και του εξωτερικού και σε δημόσιους χώρους.
"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.