HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το 1ο Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου από την Ε.Π.Σ.Αχαΐας και την Middlesbrough

Ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός θα φιλοξενήσει το τετραήμερο 4,5,6 και 7 Ιουλίου η πόλη της Πάτρας. Συγκεκριμένα για πρώτη φορά η ΕΠΣ Αχαία...

Ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός θα φιλοξενήσει το τετραήμερο 4,5,6 και 7 Ιουλίου η πόλη της Πάτρας. Συγκεκριμένα για πρώτη φορά η ΕΠΣ Αχαίας διοργανώνει Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων επίσημα δοκιμαστικά ταλαντούχων αθλητών από την αγγλική ομάδα Middlesbrough αλλά και τουρνουά ποδοσφαίρου με συμμετοχή ομάδων από όλη την Ελλάδα.
Σε ότι αφορά τα δοκιμαστικά, θα τελεστούν από τους προπονητές της ακαδημίας της Middlesbrough κ.κ. KevinTaylor, AndrewIanDorchell, GaryJohnNevitt, θα αφορούν τις ηλικιακές κατηγορίες U17, U15, U13, U11 και η συμμετοχή σε αυτά μπορεί να είναι είτε ομαδική, είτε ατομική.
Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων αθλητών είναι 320 και οι εγγραφές έχουν ήδη αρχίσει, ενώ καταληκτική ημερομηνία για τις τελευταίες εγγραφές είναι η Παρασκευή 20 Ιουνίου, αρκεί να μην έχei συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός νωρίτερα.
Παράλληλα με τα δοκιμαστικά θα διεξαχθεί τουρνουά ποδοσφαίρου για τους ίδιους συμμετέχοντες, είτε οι συμμετοχές τους είναι ομαδικές, είτε ατομικές. Το τουρνουά θα αφορά στις ίδιες ηλικιακές κατηγορίες, θα αποτελεί μέρους του δοκιμαστικού αφού θα το παρακολουθήσουν οι Άγγλοι προπονητές και δεν θα έχει επίσημη βαθμολογία, δεδομένου ότι η νίκη δεν είναι αυτοσκοπός.
Το βράδυ της Παρασκευής 4 Ιουλίου, θα διεξαχθεί επίσης προπονητικό σεμινάριο με κύριους εισηγητές τους προπονητές της αγγλικής ομάδας, ενώ το βράδυ του Σαββάτου 5 Ιουλίου θα γίνει εορταστική εκδήλωση προς τιμή όλων των συμμετεχόντων στο Φεστιβάλ.
Σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές θα δοθούν μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής καθώς και αναμνηστικό T shirt.
Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για πληροφορίες ή και εγγραφές είναι 2610 271912 και 2610 273634.
Η εποπτεία της διοργάνωσης ανήκει στην ΕΠΣ Αχαίας, που είναι η πρώτη Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων που διοργανώνει μία τέτοια μεγάλη αθλητική εκδήλωση.
Την παραγωγή της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο οργανισμός Youth Soccer Development.
TAYTOTHTAMIDDLESBROUGH
ΗMiddlesbrough Football Club)είναιαγγλική ποδοσφαιρική ομάδα με έδρα την ομώνυμη πόλη. Ιδρύθηκε το1876, αγωνίζεται στη Championshipκαι ήταν ανάμεσα στα ιδρυτικά μέλη της Πρέμιερ Λιγκ το 1992. Το 2004 κατέκτησε το αγγλικό Λιγκ Καπ και το 2006 έφτασε στον τελικό του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.
TAYTOTHTAYOUTHSOCCERDEVELOPMENT
Η YOUTHSOCCERDEVELOPMENT είναι ένας οργανισμός που δημιουργήθηκε από επαγγελματίες εξειδικευμένους στο παιδικό ποδόσφαιρο και σκοπό έχει να συμβάλει στην ανάπτυξη του, παρέχοντας στους νεαρούς αθλητές εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δράσεις καθώς και δυνατότητες αξιολόγησης των ικανοτήτων τους από Ελληνικές και ξένες ομάδες.

από το συνεργαζόμενο δίκτυο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.