HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σημαντικές Παρουσιάσεις Καλαβρυτινών σε Ιατρικά Συνέδρια

φωτό Αρχείο από παλιότερες συμμετοχές Πολύ σημαντικές και ουσιαστικές ήταν οι Επιστημονικές παρουσίες που πραγματοποίησε τελευταία η...

φωτό Αρχείο από παλιότερες συμμετοχές
Πολύ σημαντικές και ουσιαστικές ήταν οι Επιστημονικές παρουσίες που πραγματοποίησε τελευταία η Νοσηλευτική Μονάδα (Νοσοκομείο) Καλαβρύτων σε μεγάλα Συνέδρια. Συγκεκριμένα:

• Στο 26ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γενικής Ιατρικής (Κέρκυρα 23-26/4/2014), παρουσιάστηκαν με μεγάλη επιτυχία συνολικά 20 επιστημονικές εργασίες, που αποτελούσαν είτε εξ΄ολοκλήρου πόνημα των γιατρών του Καλαβρυτινού Ιδρύματος, είτε συνεργασίες τόσο με το Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο Καλαβρύτων όσο και με Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας της Πελοποννήσου. Επιπλέον ο κ. Ν. Ραζής, παρουσίασε Εισήγηση σχετική με την Ιστορία της Ιατρικής και Προήδρευσε σε 2 Συνεδριάσεις Ελευθέρων Ανακοινώσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Συνέδριο αυτό τοπαρακολούθηκαν περί τους 850 Συνέδρους.

• Επίσης, στο 18ο Συνέδριο (Κέρκυρα 2-4/5/2014) της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κέρκυρας, που είναι και η αρχαιότερη όλης της Ελλάδος, προσκλήθηκε ο Ν. Ραζής και παρουσίασε με επιτυχία, ενδιαδέρουσα Εισήγηση σχετική με με τους Τομείς άσκησης της Γενικής Ιατρικής, στα πλαίσια Στρογγυλής Τράπεζας με θέματα της εν λόγω Ειδικότητας.

• Επιπλέον, στο 40ο Ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο (Αθήνα 14-17/5/2014), ο Ν. Ραζής κλήθηκε και Προήδρευσε (14/5) σε Συνεδρία Ηλεκτρονικά Αναρτημένων Ανακοινώσεων (e-Posters) που αφορούσαν Παθολογικά και Νεφρολογικά θέματα.
Το Συνέδριο αυτό είναι το μεγ΄λύτερο που πραγματοποιείται στην Ελλάδα.

Οι συμμετοχές αυτές, πέραν από την αναγνωρισιμότητα που προσφέρουν, αναδεικνύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, την ποιότητα του έργου που σφαιρικά επιτελείται στα Καλάβρυτα, σε όλους τους τομείς του Ιδρύματος.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.