HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνάντηση Λαζουρά με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους

Συνάντηση με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του κεντρικού ψηφοδελτίου του συνδυασμού ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ...

Συνάντηση με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του κεντρικού ψηφοδελτίου του συνδυασμού ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, πραγματοποίησε χθες το απόγευμα στο «Αρχοντικό της Παλαιολογίνας», στα Καλάβρυτα, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και επικεφαλής του συνδυασμού κ. Γιώργος Λαζουράς

Το σχετικό δελτίο τύπου του συνδυασμού αναφέρει: 
Με τους 48 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του κεντρικού ψηφοδελτίου του συνδυασμού ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, συναντήθηκε χθες το απόγευμα στο «Αρχοντικό της Παλαιολογίνας», στα Καλάβρυτα, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και επικεφαλής του συνδυασμού κ. Γιώργος Λαζουράς.
Κατά την ομιλία του, ο κ. Λαζουράς, αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που έγινε την τελευταία τριετία, μια ιδιαίτερα δυσχερή οικονομικά περίοδο, καθώς και στο πρόγραμμα του συνδυασμού για τη νέα θητεία.
Ο βιολογικός καθαρισμός Καλαβρύτων, το κλείσιμο και η αποκατάσταση τεσσάρων χωματερών, η προμήθεια σταθμού μεταφόρτωσης για τη μεταφορά των απορριμμάτων μας σε νόμιμο ΧΥΤΑ, η ανακύκλωση απορριμμάτων, οι αναπλάσεις της Δάφνης και της κεντρικής πλατείας Καλαβρύτων, τα αρδευτικά των Παΐων και των Δουμενών – Πλατανιώτισσας, ο περιφερειακός δρόμος της Κλειτορίας, η υποβολή της πρότασης για τη χρηματοδότηση της ανάπλασης της πλατείας και του περιβάλλοντος χώρου της Κλειτορίας στο σύνολό της (1.000.000,00 ευρώ περίπου) και πλήθος άλλων μικρότερων έργων και δράσεων που έγιναν σε κάθε χωριό του Δήμου μας, αποτελούν τη σφραγίδα της προσφοράς μας, στην εποχή μάλιστα των «ισχνών αγελάδων», που τα χρήματα προς την αυτοδιοίκηση μειώθηκαν δραστικά και στέρεψαν.
Χαρακτήρισε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ως «αιχμή του δόρατος» στη 18ήμερη πορεία προς τη Νίκη, στην τελικά ευθεία προς τις Εκλογές και τη Μεγάλη Νίκη.
«Αφήνουμε πίσω, στο παρελθόν και στο σκοτάδι, τους ανθρώπους που επί τόσα πολλά χρόνια, διαφέντευαν τις τύχες της περιοχής μας, αφήνουμε πίσω τις λασπολογίες, τις συκοφαντίες, τις προβοκάτσιες και τα ψέματά τους, τα επιστρέφουμε σ’ αυτούς που τόσα χρόνια, τα έχουν κάνει το μοναδικό επάγγελμά τους.
Προχωράμε μπροστά, με νέους ανθρώπους και με νέες και σύγχρονες ιδέες, με τη συνεργασία όλων των συμπολιτών μας, φέρνουμε τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στο Δήμο μας.
Προχωράμε, με το έργο μας και το πρόγραμμά μας, στο μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Προχωράμε στη Νίκη, στη Μεγάλη Νίκη» ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο Δήμαρχος κ. Λαζουράς.
Κατά τη συνάντηση τοποθετήθηκαν πάρα πολλοί υποψήφιοι, όπως ο Δημήτρης Κοντογιάννης, ο Νίκος Μαγκαφάς, η Δήμητρα Κωνσταντινίδου, ο Παναγιώτης Λάππας, ο Νίκος Μαντάς, ο Γιώργος Γκλαβάς, η Δήμητρα Παππά, ο Δημήτρης Δριμάλας, ο Σωτήρης Δουκλιάς, η Ευτυχία Παπαναγιώτου, ο Παναγιώτης Λιακόπουλος, ο Γιώργος Ράπανος, ο Βασίλης Βελωνάς, κ.ά., οι οποίοι όλοι τους αναφέρθηκαν στο έργο και στο πρόγραμμά μας και στη βεβαιότητά τους για τη Νίκη από την πρώτη Κυριακή, συνεχίζοντας τον ειλικρινή, καθαρό και έντιμο αγώνα που δίνουμε.
Σήμερα, Πρωτομαγιά, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και οι υποψήφιοι του συνδυασμού παραβρέθηκαν το πρωί στη γιορτή που διοργάνωσε ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σκεπαστού στην Αγία Άννα Σκεπαστού και το απόγευμα ξεκινούν τις περιοδείες διαλόγου, στην πορεία προς τη Νίκη, με επίσκεψη και ομιλίες στα χωριά Μεγάλος Ποντιάς, Μικρός Ποντιάς, Καρούσι, Μουρίκι, Προφήτης Ηλίας, Άνω και Κάτω Βλασία, Μετόχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.