HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η αυτολησμόνηση του παραβάν

γράφει ο  Θεόδωρος Παπαδόπουλος  Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της εικονικής πραγματικότητας που ζουν οι εμπλεκόμενοι των Δημοτικών εκλογώ...

γράφει ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος 
Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της εικονικής πραγματικότητας που ζουν οι εμπλεκόμενοι των Δημοτικών εκλογών με την κατάθεση των συνδυασμών.
Μονό οι ίδιοι γνωρίζουν τι περάσαν πατώντας για μεγάλο διάστημα πάνω στην κινούμενη άμμο του εκλογικού σώματος. Ακολουθεί η δεύτερη εξ ίσου μακρά όπου παραμένει και εικονική και δύσκολη.
Όλοι όμως όσοι συμμετάσχουν στην ψηφοφορία θα ζήσουν για λίγα λεπτά την απομόνωση του δοκιμαστηριου. Εκει σύμφωνα με την συνήθεια και σαν διακτινιζόμενοι βρισκόμαστε κάθε τέσσερα χρόνια όπου άλλος σαν να ερμηνεύει αρχαία τραγωδία και άλλος σαν να μιμείται τον Αρτέμη Μάτσα θα ψελλίσει ένα όνομα .
Όταν ήμουν 20αρης ήθελα να αλλάξω τον κόσμο,όταν ήμουν 40αρης ήθελα να αλλάξω την οικογένεια μου,και οοοοοταν θα γίνω 60αρης θα θέλω να αλλάξω τον εαυτό μου. Μαλλον αν τα είχα κάνει αντίστροφα θα είχα πετύχει περισσότερα για μένα και τα παιδιά μου.
Ο παρασιτισμός αντιμετωπίζεται όταν λείψουν οι εσωτερικές αίτιες,όταν είμαστε αυστηροί,δίκαιοι,υπευθυνοι.συνεπεις.
Για την διόρθωση της μιζέριας μας,της αναβλητικότητας μας,της φοβίας μας η πρόσφατη τουλάχιστον ελληνική ιστορία έχει δείξει ότι δεν επιτυγχάνεται με τις ΑΛΛΑΓΕΣ.
Το Σάββατο γελάμε,την Κυριακή ψηφίζουμε, την Δευτέρα ζητάμε εκλογές και την τρίτη ξανά ΑΛΛΑΓΗ. Από το γέλιο του Σαββάτου ως την επανάσταση της Τρίτης έχουμε μέχρι σήμερα κερδίσει το μέλλον που με απάθεια μεταβιβάζουμε στα παιδιά μας.
Αν κρίναμε χρόνια πριν τους πολιτικούς με βάση την θέση που ο καθένας ορίστηκε να υπηρετήσει και όχι τους πολιτικούς συνδυασμούς συλλήβδην, πολλοί και προ πολλού θα είχαν πάει στα τζάκια τους και άλλοι θα είχαν αναδειχθεί από χαμηλά, ισως.ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ Η ΑΛΛΑΓΗ των συνδυασμών ,αλλά η ορθή κρίση των προσώπων ,καθενός ξεχωριστά. Και εικόνες και μνήμη και κρίση εχουμε.Ας μην παίξουμε ξανά τον κομπάρσο στην διαχρονική ταινία "ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΡΙΟΝ Η ΕΛΛΑΣ" .......................................γενικά μιλάω!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.