HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γ.Γκλαβάς: Οι Καλαβρυτινοί δεν ρίσκαραν αλλαγές προσώπων

γράφει ο Γεώργιος Γκλαβάς Οι Δημοτικές εκλογές, στο Δήμο Καλαβρύτων, τελείωσαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής 18 Μαΐου ε.ε. Η διαλογ...

γράφει ο Γεώργιος Γκλαβάς
Οι Δημοτικές εκλογές, στο Δήμο Καλαβρύτων, τελείωσαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής 18 Μαΐου ε.ε. Η διαλογή έγινε σήμερα και όπως αποδείχτηκε οι Καλαβρυτινοί συνδημότες , με το ηχηρό και ιστορικό 53%, ενέκριναν το έργο της Δημοτικής αρχής και ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στο Δήμαρχο Γιώργο Λαζουρά και στο σύνολο σχεδόν του Δημοτικού Συμβουλίου, για να συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο του, χωρίς να χαθεί ούτε ένα λεπτό ενεργειών και δράσεων!
Θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή και θερμά μου συγχαρητήρια, τόσο στον άξιο Δήμαρχό μας Γιώργο Λαζουρά, όσο και σε όλα τα μέλη του συνδυασμού μας, που εκλέχτηκαν για το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, ιδιαίτερα στα νέα λαμπερά πρόσωπα, για την περιφανή νίκη τους, ανεξάρτητα από το αν κάποιοι είδαν την υποψηφιότητα των νέων προσώπων, με ανταγωνιστική ή τοπικιστική προκατάληψη! Σε όλες και όλους, εύχομαι μια γόνιμη και δημιουργική θητεία, για το καλό του Δήμου μας και ιδιαίτερα, για την αναζωογόνηση και ευημερία των μικρότερων διαμερισμάτων, που έχουν και τις μεγαλύτερες ανάγκες!!!
Η δική μου συμμετοχή και παρουσία, στο συνδυασμό ‘’ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’’ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, του Δημάρχου Γιώργου Λαζουρά, κατόπιν δικής του τιμητικής πρότασης και παρότρυνσης εκλεκτών φίλων, μάλιστα ύστερα και από καλόπιστη κριτική που άσκησα ‘’περί του τοπικισμού’’ , φρόντισα να είναι , όσο μπορούσα διακριτική και αξιοπρεπής! Όπως είχα δηλώσει, με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου, δεν απέβλεπα στην κατάληψη καρέκλας ή κάποιου αξιώματος, αλλά συμμετείχα σ’ αυτόν τον ωραίο αγώνα, από αγάπη και ενδιαφέρον, για τον τόπο μας, αλλά και για λόγους ηθικής τάξης! Γι’ αυτό και η προσπάθειά μου επικεντρώθηκε στην, με κάθε μέσο, υποστήριξη και προβολή του Δημάρχου και του συνδυασμού μας! Καμιά και κανέναν δεν ενόχλησα, με επίσκεψη σε ανώγεια ή κατώγεια σπίτια, ή έστω με τηλεφωνήματα υποσχέσεων, για να ψηφιστώ προσωπικά! Ήμουν ίσως από τους λίγους που, ως γνωστό, δέχτηκα απρόκλητες και απίστευτες επιθέσεις, μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, με ύβρεις, συκοφαντίες και άλλες αθλιότητες, στις οποίες, για αποκατάσταση της αλήθειας, έδωσα τις πρέπουσες απαντήσεις!!! Το γενικό αποτέλεσμα με δικαίωσε απόλυτα, τόσο στο κεντρικό επίπεδο του Δήμου, όσο και στο χωριό μου, όπου οι συμπατριώτες μου, με συντριπτική πλειοψηφία, τιμώρησαν εκείνους που, επί χρόνια, ενεργούσαν σε βάρος του χωριού μας, ζημιώνοντας και διχάζοντας αυτό ανεπανόρθωτα και ανέδειξαν νέους άφθαρτους και δραστήριους ανθρώπους, για να δώσουν στα ευλογημένα Καστριά την αγάπη, την αίγλη και το ενδιαφέρον που αξίζουν!!!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους !
Θέλω, τέλος, να συγχαρώ, από τα βάθη της καρδιάς μου, τον καλό μας συμπατριώτη και φίλο Χάρη Γκλαβά, για την επάξια εκλογή του ως εκπροσώπου των Καστριών στο Δήμο μας και να του ευχηθώ να καταφέρει ό, τι καλύτερο, για το καλό του χωριού μας, με την ενότητα πάντα και τη συνεργασία όλων Καστριωτών, ανεξάρτητα από την εκλογική τους προτίμηση! 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β. ΓΚΛΑΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.