HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Πυροσβεστική Καλαβρύτων κοντά στους μικρούς Μαθητές (φωτό)

Οι εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρουν οι Πυροσβέστες των Καλαβρύτων δεν περιορίζονται μόνο στον επιχειρησιακό τους ρόλο αλλά φροντ...


Οι εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρουν οι Πυροσβέστες των Καλαβρύτων δεν περιορίζονται μόνο στον επιχειρησιακό τους ρόλο αλλά φροντίζουν να βρίσκονται πάντα δίπλα στους πολίτες μέσα από σεμινάρια και εκπαιδεύσεις. Όταν μάλιστα σε αυτές τις δραστηριότητες συνεργάζονται με την επίσης εξαιρετική δουλειά που κάνουν όλοι στα σχολεία των Καλαβρύτων, τα αποτελέσματα είναι αξιέπαινα. 
Χθες και σήμερα   29 και 30 Μαΐου 2014 η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων πραγματοποίησε αντίστοιχα, προγραμματισμένη επίσκεψη στο Νηπιαγωγείο Καλαβρύτων και στον Παιδικό Σταθμό Καλαβρύτων έπειτα από πρόσκληση των διευθύνσεων των σχολείων 
Οι αξιωματικοί της Π.Υ. Καλαβρύτων Πυραγός Μαρκογιάννη Ιωάννα και ο Πυραγός Σαββανής Αλέξανδρος, αφού ενημέρωσαν τους μικρούς μαθητές για την πρόληψη και την προστασία από τις πυρκαγιές και από τους Σεισμούς τους μοίρασαν σχετικό έντυπο υλικό.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια τόσο οι διευθύνσεις και το διδακτικό προσωπικό του Νηπιαγωγείου και του Παιδικού σταθμού Καλαβρύτων όσο και η διοίκηση και το προσωπικό της Πυροσβεστικής Καλαβρύτων

Σε ανακοίνωσή του ο  Διοικητής Καλαβρύτων, Αντιπύραρχος Βασίλειος Α. Αλεξόπουλος τόνισε: 
"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την πρόσκληση αντίστοιχα την Διεύθυνση και το προσωπικό του Νηπιαγωγείου και του Παιδικού Σταθμού Καλαβρύτων, καθώς και τους μικρούς μαθητές για την προσοχή και το ενδιαφέρον τους.
Η Π.Υ. Καλαβρύτων θεωρεί πως η ενημέρωση όλων των πολιτών είναι πολύ σημαντικός παράγοντας τόσο για την πρόληψη όσο και στην αντιμετώπιση αστικών και δασικών πυρκαγιών και για τον λόγο αυτό, προγραμματίσει και πραγματοποιεί ανάλογες ενημερώσεις – εκπαιδεύσεις καθόλη την διάρκεια του έτους."

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.