HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κώστας Κούκιος: «Αν θεωρείτε ότι υπάρχει πρόβλημα, σκεφτείτε μας ως λύση»

Την δημοτική ενότητα Αρονίας επισκέφθηκε χθες 11 Μαΐου ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαβρύτων Κώστας Κούκιος συνοδευόμενος από υποψηφίους δημο...

Την δημοτική ενότητα Αρονίας επισκέφθηκε χθες 11 Μαΐου ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαβρύτων Κώστας Κούκιος συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού «Ριζική Ανατροπή»
Ο κ. Κούκιος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες τονίζοντας ότι «Εάν όλα βαίνουν καλώς, δεν έχουμε λόγο ύπαρξης. Αν θεωρείτε ότι υπάρχει πρόβλημα, σκεφτείτε μας ως λύση» συμπληρώνοντας ότι: «Στοχεύουμε, με την ενεργοποίηση του αναξιοποίητου εως σήμερα ανθρώπινου δυναμικού της περιοχής –υποψηφίων και μη- και με την συμμετοχή κάθε υγιούς κυττάρου της κοινωνίας, να δημιουργήσουμε μια τοπική αυτοδιοίκηση απαλλαγμένη από τα μικροπολιτικά συμφέροντα και ψηφοθηρία. Ένα Δήμο ανοιχτό, με χρηστή διαχείριση και διοικητικό προς την εκάστοτε κεντρική εξουσία. Ένα Δήμο που θα παίξει πλέον καθοριστικό ρόλο σε τοπικό επίπεδο, που θα βάλλει κανόνες, αρχές, αξίες και θέσεις, που θα δώσουν ελπίδα»
Ο κ. Κώστας Κούκιος θα επισκεφθεί την Τετάρτη 14/5 στις 9:00 το βράδυ, την Δάφνη,
Την Πέμπτη 15/5 στις 9:00 το βράδυ, θα μιλήσει στην πλατεία του Οδοντωτού στα Καλάβρυτα Μετά το τέλος της ομιλίας, θα ακολουθήσει συναυλία με τον Διονύση Τσακνή και
Την Παρασκευή 16/5 στις 8:00 το βράδυ, θα μιλήσει στην Κλειτορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.