HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κώστας Κακκαβάς: Ριζική Ανατροπή για να βλέπουμε το μέλλον μας με αξιοπρέπεια

Αγαπητές/οι συμπολίτισσες/τες δεν θέλω να αναλωθώ σε μία αυτοβιογραφία και παράθεση του εαυτού μου προεκλογικά , ζούμε σε έναν μικρό τόπ...

Αγαπητές/οι συμπολίτισσες/τες δεν θέλω να αναλωθώ σε μία αυτοβιογραφία και παράθεση του εαυτού μου προεκλογικά , ζούμε σε έναν μικρό τόπο και πιστεύω γνωριζόμαστε όλοι. Είναι και η εποχή μάλιστα για «τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» και δεν θέλω να σας παραθέσω τέτοια.
Σε αυτές τις εκλογές συμμετέχω για πρώτη φορά ως υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Ριζικής Ανατροπής, με επικεφαλής τον Κώστα Κούκιο, γιατί πιστεύω πως οι νέοι άνθρωποι που επέλεξαν να ζήσουν, να στηρίξουν αλλά και να στηριχθούν από την επαρχία μας, πρέπει να αποκτήσουν επιτέλους φωνή.
Το πολιτικό προσωπικό που υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση είτε από την θέση της Δημοτικής αρχής είτε συμμετέχοντας από άλλες θέσεις ως αντιπολίτευση, δείχνει περισσότερο από ποτέ την αδυναμία του να αντιληφθεί, τι συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στην επαρχία μας και στους πολίτες της. Το αποδεικνύει ο τρόπος και τα χαρακτηριστικά που συνεχίζει να πολιτεύεται . Το αποδεικνύει η αλαζονεία και η έλλειψη οποιασδήποτε αυτοκριτικής για τα πεπραγμένα.
Για τους παραπάνω λόγους οι νέοι που είμαστε πραγματικά ανεξάρτητοι, βγαίνουμε μπροστά και με το ψηφοδέλτιο της Ριζικής Ανατροπής διεκδικούμε την ΑΝΑΤΡΟΠΗ σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής ζωής. Διεκδικούμε το μέλλον μας που όσο το αφήνουμε στα χέρια τους προβλέπεται δυσοίωνο.
Να περάσει η αντίληψη του σεβασμού του δημόσιου χώρου, του δημόσιου αγαθού σε όλους τους πολίτες και κυρίως στους νέους ανθρώπους, να ενθαρρύνουμε τους θεσμούς Λαϊκής συμμετοχής να αντικαταστήσουμε την εκδούλευση, τον παλαιοκομματισμό τα ψευδοδιλλήματα από αλληλεγγύη , προκοπή και ειλικρίνεια.
Κώστας Κακκαβάς 
υπ. δημοτικός σύμβουλος
Ριζικής Ανατροπής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.