HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Σύνθεση του Νέου Περιφερειακού Συμβουλίου

Η νέα σύνθεση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας όπως προέκυψε από τις εκλογές της 25ης Μαΐου 2014:  πιθανές μικρές αλλαγές ...

Η νέα σύνθεση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας όπως προέκυψε από τις εκλογές της 25ης Μαΐου 2014: 
πιθανές μικρές αλλαγές  μετά την οριστικοποίηση των επίσημων αποτελεσμάτων από το Πρωτοδικείο
Σύνολο εδρών 51
Η παράταξη του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα λαμβάνει 31 έδρες:
Αχαΐα (13 περιφερειακοί σύμβουλοι): 
Γιώργος Αγγελόπουλος, Δημήτρης Δριβίλας, Αντώνης Χαροκόπος, Θεόδωρος Νασιώτης, Κώστας Καρπέτας, Σάκης Μαυρόγιαννης, Τρύφωνας Φωτόπουλος,Κώστας Πετρόπουλος, Χρήστος Μπούνιας, Τασία Τογιοπούλου, Ντία Ζαχαροπούλου – Στούμπου, Σπύρος Καπράλος και Σταυρούλα Παναγοπούλου – Νικολάου.

Αιτωλοακαρνανία (10 περιφερειακοί σύμβουλοι): 
Σάββα Αυγέρη, Γιάννη Λύτρα, Γιώργο Τσόγκα, Έφη Καρδαρά,Νίκο Υφαντή, Αναστασία Κωνσταντοπούλου, Πολυδεύκη Κοκκινοβασίλη, Νίκο Μπαλαμπάνη, Απόστολο Ευθυμίου και Θανάση Καλαβρουζιώτη.

Ηλεία (8 περιφερειακοί σύμβουλοι): 
Κώστας Μητρόπουλος, Παναγιώτης Πλατανιάς, Χαράλαμπος Αριστειδόπουλος, Παναγιώτης Μπράμος, Γεωργία Παπαναγιώτου – Μαρτζακλή, Γιάννης Αρβανιτάκης, Εμμανουήλ Αγιομυργιαννάκης και Δημήτρης Κωσταριάς.

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο μετέχουν, χωρίς να καταλαμβάνουν έδρες, και οι τρεις Αντιπεριφερειάρχες Γρηγόρης Αλεξόπουλος, Χριστίνα Σταρακά και Γιώργος Γεωργιόπουλος.

Στον συνδυασμό του Ανδρέα Κατσανιώτη τις 5 έδρες που κατανέμονται θα καταλάβουν ο επικεφαλής της παράταξης 
Ανδρέας Κατσανιώτης, οι τρεις υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες Δημήτρης Σιαμπλής, Γιώργος Χήνος, Νεκτάριος Φαρμάκης και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας Γιώργος Σύρμος, καθώς στην παράταξη Κατσανιώτη κατανέμονται δυο έδρες στην Αιτωλοακαρνανία.

Η παράταξη Χατζηλάμπρου καταλαμβάνει 4 έδρες. Μια εξ αυτών καταλαμβάνεται από τον επικεφαλής και οι άλλες τρεις από τους υποψηφίους Αντιπεριφερειάρχες Κώστα Γαβριηλίδη, Κώστα Κούστα και Δημήτρη Μπαξεβανάκη.

Η παράταξη Σώκου καταλαμβάνει 3 έδρες. Μια έδρα θα καταληφθεί από τον κ. Σώκο και οι άλλες δυο από τους υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες Ανδρέα Κελεπούρη και Μάκη Παρασκευόπουλο.

Η παράταξη Καραθανασόπουλου καταλαμβάνει δυο έδρες. Η μια θα καταληφθεί από τον κ. Καραθανασόπουλο και η δεύτερη από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Σπύρο Κοτοπούλη.

2 έδρες καταλαμβάνει και η Χρυσή Αυγή με τον Χρήστο Ρήγα.
Από 1 έδρα ο ανεξάρτητος Γιάννης Ζαφειρόπουλος, ο Παναγιώτης Λαλιώτης (ΑΝ.ΕΛ), ο Γιώργος Κανέλλης (Οικολόγοι) και ο Δημήτρης Δεσύλλας (ΑΝΤΑΡΣΥΑ).


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.