HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Κ.Κατσιάρης για την επανεκλογή Γ.Λαζουρά

«Το καράβι που ταξιδεύει το λένε ΑΓ. ΙΩΝΙΑ 937…». γράφει ο  Κωνσταντίνος Καστιάρης  Αγαπητέ μας κ. Γεώργιε Λαζουρά, δέξου δημόσια τα...

«Το καράβι που ταξιδεύει το λένε ΑΓ. ΙΩΝΙΑ 937…».
γράφει ο Κωνσταντίνος Καστιάρης 
Αγαπητέ μας κ. Γεώργιε Λαζουρά, δέξου δημόσια τα συγχαρητήρια μου και τις ευχές μου από καρδιάς, για την μεγαλειώδη ΝΙΚΗ ΣΟΥ, στις πραγματοποιηθείσες Δημοτικές Εκλογές, στις 18 Μαΐου 2014.
Στο γιορτάσι όλης της πλάσης από τα λουλούδια του Μάη με τα χρώματα που συνδυάζονται αρμονικά με τα αρώματα και τις ακτίνες του ήλιου να παίζουν με τις πρωϊνές δροσοσταλίδες, δημιουργώντας παραδεισένια την φύση, ΕΞΕΛΕΓΗΣ δεύτερη φορά Δήμαρχος του Δήμου Καλαβρύτων, χαρίζοντας σου η φύση τα λουλούδια της από όλα τα Χωριά της Επαρχίας Καλαβρύτων, για ν’ αρωματίζεις όλες-ους τις-τους συμπατριώτισσες-τες.
Δεδομένου ό,τι έλεγες προεκλογικώς «…μετά τις εκλογές θα είμαι Δήμαρχος όλων, στα Καλαβρυτοχώρια…».
Με την ευκαιρία, σας υπενθυμίζω το γνωμικόν του Σόλωνος από το μακρύ παρελθόν του Θείου Ελληνικού Γένους: «Άρχεσθαι μαθών, άρχειν επιστήσει. Ήτοι, άν συνηθίσης νά κυβερνάσαι, θά μάθης, πώς νά κυβερνάς».
Ο Σόλων απέδιδεν μεγάλην σημασίαν είς την πειθαρχίαν, συνδέων, την τέχνην του Διοικείν προς την έξιν του πειθαρχείν. Ο πειθόμενος είς τους άρχοντας και τους νόμους της Πατρίδος Πολίτης, είναι ικανός ως Άρχων, να υποβάλλει και τους άλλους πολίτας εις πειθαρχίαν και υπακοήν. Το έργο των αρχόντων είναι πολύπλευρον και επίπονον. Εκείνοι όπου επιτυγχάνουν εις αυτό, είναι αυτοί που γνωρίζουν να κατευθύνουν τους πολίτας τεχνηέντως προς την εκπλήρωσιν των σκοπών της πολιτείας. Οι δε σκοποί αυτής (της πολιτείας), είναι η ευημερία, δηλαδή η προκοπή των πολιτών, ως ατόμων και ως συνόλου.
Αυτό επιτυγχάνεται με συνεργασία, αρχόντων και πολιτών. Έτσι ευοδώνονται οι σκοποί της πολιτείας.
Εσείς έχετε όντως «εκπαιδεύσει» επαξίως όλες-ους τις-τους Καλαβρυτινές-νους των χωριών της Επαρχίας Καλαβρύτων και γι’ αυτό σας ΕΠΑΝΕΞΕΛΕΞΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ -2014-2020-.
Καλό ΤΑΞΕΙΔΙ Δήμαρχε Γ. Λαζουρά και ώρα καλή και ώρα χρυσή και αέρα στα πανιά με το «μπρίκι» σου – τον Δήμο Καλαβρύτων- να πλέει σε όλες τις θάλασσες και τους Ωκεανούς, μαζί με όλους τους συντρόφους, όλους τους Νέους εκλεγέντας Δημοτικούς Συμβούλους, όλων των δημοτικών σχηματισμών, με εσάς ΟΔΥΣΣΕΑ-ΑΡΧΗΓΟ- , εμπνέοντας τους ότι η ΟΔΥΣΕΙΑ Θα είναι περιπετειώδης… , «γεμάτο περιπέτειες γεμάτο γνώσεις. Τους Λαιστρυγόνες και τους Κύκλωπας, τον θυμωμένο Ποσειδώνα μη (Φοβηθείτε) τέτοια στο δρόμο (σας) ποτέ (σας) δεν θα (βρείτε) αν μέν’ η σκέψις (σας) υψηλή… τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσετε… Πάντα στον νού σου να’ χεις την Ιθάκη». Όπως παραγγέλλει στην Ιθάκη, ο Κ Καβάφης.
Το φθάσιμον είς την Ιθάκην θα είναι πραγματικότητα, γιατί είσθε όλοι γενναίοι και η τελική ΝΙΚΗ μεγαλειώδης, εξουδετερώνοντας τους ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΤΩΝ ανομιών και ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩΝ…
Ώρα ΣΑΣ καλή και ο Θεός ΜΑΖΊ ΣΑΣ…
«Το καράβι που ταξειδεύει το λένε ΑΓ. ΙΩΝΙΑ 937…
όπως λέει ο Γ. Σεφέρης ,με παράφραση, Καλάβρυτα Αγία Λαύρα -2014-2020- .

Αθήναι 20-05-2014
Κώστας Κατσιάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.