HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μια Καλαβρυτινή στο δρόμο για τις Βρυξέλλες

Μια Καλαβρυτινή, η Κωνσταντίνα Φράγκου , καταγόμενη από την Άνω Βλασία Καλαβρύτων, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στις προσεχής ευρωεκλογ...

Μια Καλαβρυτινή, η Κωνσταντίνα Φράγκου, καταγόμενη από την Άνω Βλασία Καλαβρύτων, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στις προσεχής ευρωεκλογές, κατερχόμενη με την παράταξη του ΛΑ.Ο.Σ. Δυναμική, δραστήρια και αξιόλογη, με πολιτική πείρα και σημαντικές κοινωνικές δράσεις, η Κωνσταντίνα Φράγκου ζητά την εμπιστοσύνη των συμπατριωτών της, ώστε να δώσει τις δικές της μάχες, στις Βρυξέλλες, για το συμφέρον της χώρας.
Η Κωνσταντίνα Φράγκου, με την αρωγή και την εμπιστοσύνη των συμπατριωτών της, θα προσπαθήσει να βρεθεί στις έδρες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και θα παλέψει για:
- Τη δυναμική διεκδίκηση των νόμιμων πολεμικών αποζημιώσεων, που οι Γερμανοί αρνούνται πεισματικά.
- Το τέλος των μνημονιακών πολιτικών.
- Την προτεραιότητα στον Λαό και το Έθνος και μετά στις τράπεζες.
- Την ισότιμη διανομή ρόλων, θέτοντας τέλος στις κηδεμονίες και τα αφεντικά.
- Το συμψηφισμό του δημοσίου χρέους (ΝΔ&ΠΑΣΟΚ) με τις οφειλές των Γερμανών προς τη χώρα μας.
- Για ένα φθηνό ευρώ (ισοτιμία με το δολάριο) για να διευκολυνθούν οι εξαγωγές αγροτικών και βιολογικών προϊόντων. Διαφορετικά το ζητούμενο θα είναι απεμπλοκή και επιστροφή της νομισματικής πολιτικής στην Ελλάδα.
- Την εξασφάλιση της εκμετάλλευσης των ενεργειακών κοιτασμάτων (Αέριο-Πετρέλαιο) από την Ελλάδα και δι αυτής’ στην Ευρώπη χωρίς λαθροχειρίες μεταξύ Τούρκων και Αμερικανών.
- Μια ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική που δεν άγεται και δεν καθοδηγείται από τρίτους. Είναι καιρός να στεγνώσει το αίμα από τα χέρια της Ευρώπης.
- Τη διατήρηση των παραδόσεων και των αξιών της κάθε χώρας, μακριά από το χωνευτήρι της παγκοσμιοποίησης. ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ, μετά η Ευρώπη.
- Αναπτυξιακές πρωτοβουλίες για τις χώρες του νότου. Για νέα μεσογειακά προγράμματα για ενίσχυση της αγροτικής πολιτικής.
- Για τη διαχείριση των ευρωπαϊκών κονδυλίων όχι από τις τράπεζες αλλά από τα επιμελητήρια.
- Την εξασφάλιση πόρων και θέσεων εργασίας για τους νέους των ασθενέστερων οικονομικά περιφερειών της Ευρώπης (χώρες του νότου κι ιδιαίτερα της Ελλάδας).

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ : Η Κωνσταντίνα Φράγκου γεννήθηκε το 1968 στην Άνω Βλασία Καλαβρύτων, είναι έγγαμη και έχει ένα γιό, τον Μάριο. Είναι επιτυχημένη ελεύθερη επαγγελματίας. Δραστηριοποιείται σε ότι αφορά δράσεις που αφορούν την προβολή της Αχαΐας και την ανάπτυξη της τέως επαρχίας Καλαβρύτων και του Νομού γενικότερα. Το 2006 ήταν υποψήφια Νομαρχιακή Σύμβουλος, το 2012 ήταν υποψήφια βουλευτής Αχαΐας με το ΛΑΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.