HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δ.Κατσικόπουλος: "Σεβόμαστε την ετυμηγορία των πολιτών - Συνεχίζουμε τον αγώνα μας"

Δηλώσεις για το αποτέλεσμα των εκλογών έκανε ο Δημήτρης Κατσικόπουλος τονίζοντας οτι: "Σεβόμαστε την ετυμηγορία των πολιτών, ελπί...


Δηλώσεις για το αποτέλεσμα των εκλογών έκανε ο Δημήτρης Κατσικόπουλος τονίζοντας οτι: "Σεβόμαστε την ετυμηγορία των πολιτών, ελπίζοντας οτι έκαναν την σωστή επιλογή. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για το καλό των Καλαβρύτων"

4 σχόλια

  1. αν και παλιος ποδοσφαιριστης ο κ. Κατσικόπουλος, δεν τηρησε το fairplay.
    απαραδεκτος που δεν πηγε να συγχαρει τον κ. Λαζουρά για τη μεγαλη νικη του, όπως έκανε ο κ. Κούκιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σεβασμός απέναντι στους Καλαβρυτινούς και στην ετυμηγορια τους θα υπήρχε και θα φαινοταν εαν εχθές προβαίνατε σε έναν χαιρετισμό συγχαρητηρίων σε αυτόν που επέλεξαν για νικητή αυτού του αγώνα, όπως έκαναν οι υπόλοιποι αντίπαλοι σας. Ανέβηκε πολύ παραπάνω στα μάτια όλων ο κ.Κούκιος με την κίνηση χαιρετισμού του. Μας έμαθε τι σημαίνει ευγενής άμιλλα και τρόπος συμπεριφορας σε αγώνα, εστω πολιτικο.. Με τη δικη σας κινηση καταλάβαμε ΚΑΙ εκ του αποτελέσματος τι σημαινε η ξαφνική κοινωνικότητα πρός όλους.. Το τελος κρίνει τα πάντα, ως λέγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κοιτα εσυ που τα επομενα 5 χρονια η πατριδα μας θα ειναι εργοταξιο μισοτελειωμενο και τους κανονες συμπεριφορας!!!υγ το να κανεις εργα την τελευταια στιγμη ψηφοθηρικα ειναι ηθικο?? περιμενω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο κυριος κατσικοπουλος να χαιρετησει, ο κυριος λαζουρας θα ζητησει συγνωμη για τις βρισιες του??
    και ο κυριος κουκιος γιατι να μη χαιρετησει?? λες να ειναι θυμωμενος που οι μισοι του τον αγνοησαν απο την πρωτη κυριακη??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.