HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θ. Γιαννακόπουλος:Η ΝΟ.Δ.Ε. διαψεύδει τον κ. Νταβλούρο για τις εκλογές στα Καλάβρυτα!

γράφει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος Η ΝΟ.Δ.Ε. Αχαΐας διαψεύδει τον Νταβλούρο για τις δημοτικές εκλογές στα Καλάβρυτα!!!! Ανδρέας Παπαμιμ...

γράφει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος
Η ΝΟ.Δ.Ε. Αχαΐας διαψεύδει τον Νταβλούρο για τις δημοτικές εκλογές στα Καλάβρυτα!!!!
Ανδρέας Παπαμιμίκος: Δε δίνει χρίσματα και στήριξη σε υποψήφιους η Νέα Δημοκρατία.
«Ούτε στήριξη ούτε χρίσμα σε υποψήφιους Δημάρχους ή Περιφερειάρχες, δεν πρόκειται να δώσει η Νέα Δημοκρατία, αντίθετα «θα αφήσει τους πολίτες να επιλέξουν το Δήμαρχο που θέλουν», όπως δήλωσε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του Κόμματος, Ανδρέας Παπαμιμίκος» (διαβάστε ΕΔΩ).
Ο «λύκος» τρίχα αλλάζει, τη γνώμη του ΠΟΤΕ…!!
Ο Βουλευτής Ν.Δ. Αχαΐας, Αθανάσιος Νταβλούρος, την παραπάνω ανακοίνωση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. τη γνωρίζει;;;
Ενώ παλαιότερα…… είχε πάρει θέση ανοιχτά υπέρ της υποψηφιότητας συγκεκριμένου υποψηφίου Δημάρχου Καλαβρύτων, στη συνέχεια μετά από αντιδράσεις στελεχών και ψηφοφόρων της Ν.Δ. δήλωσε ότι παραμένει αμέτοχος…..
Με την ευκαιρία όμως της επίσκεψή του στις 2/5/2014 στην Ιερά Μονή Αγίου Αθανασίου Φιλίων (τοπική εορτή), ερχόμενος σε επαφή με κομματικά στελέχη της περιοχής, άλλαξε «τροπάριο» και σύμφωνα με πλήθος πληροφοριών που δέχθηκα ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Καλαβρύτων με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Λαζουρά, δήλωνε ότι «η ΝΟ.Δ.Ε. Αχαΐας, όπως έχουμε συμφωνήσει ….., στηρίζει για Δήμαρχο τον υποψήφιο Δημήτρη Κατσικόπουλο, στο Δήμο Καλαβρύτων».
Ως υπεύθυνος των social media και ετεροδημοτών της ΝΟ.Δ.Ε. Αχαΐας, αλλά και μετά από επικοινωνία με το Προεδρείο της ΝΟ.Δ.Ε., σας γνωρίζω ότι οι ως άνω δηλώσεις είναι ψευδείς και ανυπόστατες και ουδέποτε έχει ληφθεί τέτοια απόφαση από τη ΝΟ.Δ.Ε. Αχαΐας.
Βεβαίως, όλα τώρα εξηγούνται όταν, στις 30/8/2013, σε συγκεντρώσεις στελεχών της Ν.Δ στα Καλάβρυτα, παρουσία του Προεδρείου της ΝΟ.Δ.Ε. Αχαΐας, δήλωνε σχετικά με την πρότασή μου (ως μέλος της ΝΟ.Δ.Ε.), να κατεβάσουμε ως επικεφαλής ψηφοδελτίου για το Δήμο Καλαβρύτων κάποιον που να ανήκει στον ευρύτερο χώρο της παράταξης ότι, «οι θέσεις μου αυτές είναι πολύ ρομαντικές, πλην όμως ανέφικτες», επειδή προφανώς ως εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται, μάλλον είχε κάνει «ιδιαίτερες συμφωνίες» για το Δήμο Καλαβρύτων. …. (Σημειωτέον ότι η παράταξή μας στις προηγούμενες Βουλευτικές εκλογές, είχε λάβει ποσοστό άνω του 36% στο σημερινό Καλλικρατικό Δήμο Καλαβρύτων).
Θέλω να δηλώσω ότι, από τις παραπάνω οχλήσεις που δέχθηκα από υποψηφίους νεοδημοκράτες που έχουν συμπαραταχθεί στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Λαζουρά, σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Βουλευτή, εισέπραξα εκ μέρους τους μεγάλη αγανάκτηση, και ότι εκ του ανωτέρω λόγου, δεν θα στηρίξουν στις επερχόμενες εκλογές το ψηφοδέλτιο του υποψήφιου Περιφερειάρχη, Ανδρέα Κατσανιώτη, καθώς και το ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ.
Δεν γνωρίζω με τι σκοπό «κινείται πολιτικά με την εν λόγω συμπεριφορά του ο κ. Βουλευτής, πλην όμως, είναι πασιφανές (και αυτό το γνωρίζει ως πολιτικός) ότι προκαλεί ζημιά στα δύο προαναφερόμενα ψηφοδέλτια.
Περιμένω τη δημόσια διάψευσή του, διαφορετικά «να τον χαίρεστε» για τη ζημιά που προκαλεί στην παράταξη, κ. Γραμματέα του Κόμματος και κ. Πρωθυπουργέ.

Θανάσης Γιαννακόπουλος
Τηλ. Επικ. 6974 499 513 - 6937 210 330

2 σχόλια

  1. Οι ανεξάρτητοι υποψήφιοι Λαζουράς και Κατσικόπουλος με τα ανεξάρτητα πρόσωπα που στελεχώνουν τα ψηφοδέλτιά τους, τσακώνονται για το ποιός θα πάρει το χρίσμα του Νταβλούρου.
    Εύγε....
    ΟΙ πολίτες του Δήμου Καλαβρύτων καταλαβαίνουν πολύ καλά πως ψήφος στους δύο σημαίνει ψήφος στα μνημόνια, ψήφος στο πολιτικό προσωπικό του χθές , ψήφο στην υποτέλεια και την κοροϊδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πολιτική εξάρτηση είναι η ατμομηχανή της διαφθοράς σε τοπικό επίπεδο. Είναι κρίμα να ζητούν "ανεξάρτητες¨" παρατάξεις της ψήφο μας στηριζόμενες και κατευθυνόμενες από "πατερούληδες" της δεξιάς στην πιο ακραία μορφή της. Αλήθεια, γιατί μας το έκρυβαν τόσο καιρό ; Ποιά είναι η ιδεολογία ατόμων που συμμετέχουν και θεωρούν τον εαυτό τους αριστερό, προοδευτικό και δημοκράτη; Δεν ταυτίζονται τα πρόσωπα με το συνδυασμό και αν διαφωνούν γιατί δεν παραιτούνται; Θα πρέπει επομένως να στηριχθούν συνδυασμοί που έχουν σαν εντολοδόχο τον Καλαβρυτινό λαό και μόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.