HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στην Δάφνη ο Γ.Λαζουράς - Την Τρίτη στην Πάτρα

Την δημοτική ενότητα Παΐων επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς και μίλησε στη Δάφνη το Σάββατο βράδυ,   ενω την Τρίτ...


Την δημοτική ενότητα Παΐων επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς και μίλησε στη Δάφνη το Σάββατο βράδυ,  ενω την Τρίτη 13 Μαΐου θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στην Πάτρα. Η συγκέντρωση στην Πάτρα θα πραγματοποιηθεί στις 8:30 το βράδυ, στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης (στην πλατεία Γεωργίου)


Η ανακοίνωση του συνδυασμού "Νέα εποχή - Συνεργασία πολιτών για τον Δήμο Καλαβρύτων έχει ως εξής:
Σε μια μεγάλη, για τα δεδομένα της περιοχής, συγκέντρωση κατοίκων της Δάφνης και των χωριών της δημοτικής ενότητας Παΐων, μίλησε, χθες, Σάββατο βράδυ, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς.
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων ξεκίνησε την ομιλία του αποδίδοντας φόρο τιμής και μνήμης στον πρώην Δήμαρχο Παΐων, Αντιδήμαρχο Καλαβρύτων και συνεργάτη του αείμνηστο Κώστα Ασημακόπουλο και αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο που έγινε στην περιοχή, σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο και στις διεκδικήσεις και προτάσεις έργων στη νέα δημοτική θητεία.
Η βελτίωση και αναβάθμιση της 111 εθνικής οδού, η επανέναρξη του αρδευτικού έργου του κάμπου του Λάδωνα, μαζί με την ανάπλαση της Δάφνης και τα αρδευτικά των Παΐων, που εκτελούνται και ολοκληρώνονται, αποτελούν, βασικές προτεραιότητες και διεκδικήσεις του Γιώργου Λαζουρά. Και κοντά σ’ αυτά, ένα πλήθος μικρότερων και μεγαλύτερων έργων, σ’ όλες τις κοινότητες της ενότητας Παΐων (ολοκλήρωση ύδρευσης Πεύκου, συντηρήσεις εσωτερικού οδικού δικτύου, έργα ύδρευσης, επέκταση ηλεκτρικού δικτύου σε κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, ολοκλήρωση ασφαλτόστρωσης δρόμου προς κανό – καγιάκ Λάδωνα, αντιμετώπιση αναγκών της καθημερινότητας κ.α.).
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων αναφέρθηκε επίσης, στο σοβαρό θέμα ηθικής τάξης και αντιδεοντολογικής και ανάρμοστης πολιτικής συμπεριφοράς, που νοιώθει ο κάθε Καλαβρυτινός, από το γεγονός ότι, ο υποψήφιος για Δήμαρχος κ. Κατσικόπουλος, αφού πέρασε, επί τριάντα έτη από πλείστες όσες αιρετές και διορισμένες, έμμισθες θέσεις και αφού στις εκλογές του 2010 απαξιούσε και αρνείτο, πεισματικά, να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Καλαβρύτων, όπως του ζητούσαν τότε, σχεδόν, όλοι, οι Καλαβρυτινοί και ήταν εκείνος που παρότρυνε το σημερινό Δήμαρχο να είναι υποψήφιος και να εκλεγεί, τώρα, λέει στο σημερινό Δήμαρχο “φύγε εσύ, να έρθω εγώ”, κάνοντας πως δεν καταλαβαίνει, ότι, υπάρχει, μείζον θέμα, πολιτικής ηθικής τάξης και δεοντολογίας.
“Του έπεφταν λίγα τα Καλάβρυτα στις εκλογές του 2010 και επεδίωκε, με κάθε τρόπο, υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος ή το Δήμο Πατρέων και τώρα, που, προφανώς, δε βρίσκει, τι άλλο, να κάνει, τα θυμήθηκε” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς και κατέληξε λέγοντας “Οι πολίτες των Καλαβρύτων, οι νέες και οι νέοι των Καλαβρύτων, έχουν και μνήμη και κρίση και μάλιστα αλάνθαστη κρίση. Και στις εκλογές της Κυριακής θα δώσουν την ηχηρή απάντησή τους, και θα βροντοφωνάξουν ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ κ. Κατσικόπουλε και θα στηρίξουν και θα δώσουν τη νίκη στο συνδυασμό της ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ των πολιτών για να φέρει τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στο Δήμο Καλαβρύτων. Θα στηρίξουν το Δήμαρχό τους, που, μόχθησε, στις δυσκολότερες οικονομικές συνθήκες που υπήρξαν ποτέ, να κρατήσει όρθιο και δυνατό, το Δήμο Καλαβρύτων”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.