HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η συγκέντρωση Γιώργου Λαζουρά στην Αθήνα

Ανακοίνωσε για την χθεσινή συγκέντρωση του κ. Γ.Λαζουρά στην Αθήνα εξέδωσε η  ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Η α...

Ανακοίνωσε για την χθεσινή συγκέντρωση του κ. Γ.Λαζουρά στην Αθήνα εξέδωσε η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
Η ανακοίνωση έχει ως εξής: 

"Σε μια εκπληκτική και μεγαλειώδη σε όγκο και σε παλμό, συγκέντρωση των Καλαβρυτινών κατοίκων της Αθήνας, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ στην Αθήνα, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, μίλησε, χθες, Πέμπτη 8 Μαΐου, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς.
Οι Καλαβρυτινοί της Αθήνας, όχι μόνο γέμισαν τη μεγαλύτερη αίθουσα του ξενοδοχείου, αλλά κατέλαβαν και το ευρύχωρο πεζοδρόμιο, μπροστά από το ΤΙΤΑΝΙΑ, σε μια συγκέντρωση που, όμοιά της, δεν έχει ξαναγίνει.
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς, στην ομιλία του αναφέρθηκε στο έργο που έγινε στο Δήμο Καλαβρύτων και στα 66 χωριά του, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη και δύσκολη εποχή της οικονομικής κρίσης, καθώς και στο εφικτό και υλοποιήσιμο πρόγραμμα και στις προτάσεις – θέσεις του συνδυασμού της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, για τη νέα θητεία.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο μείζον θέμα ηθικής τάξης και πολιτικής δεοντολογίας, που, ο καθένας Καλαβρυτινός και μη και ο κοινός νους αισθάνεται και καταλαβαίνει, από το γεγονός ότι, ο επικεφαλής για υποψήφιος Δήμαρχος Καλαβρύτων του άλλου συνδυασμού, του συνδυασμού της παλιάς εποχής, με τους προσκολλημένους στο παρελθόν ανθρώπους και με τις παλιές ιδέες και αντιλήψεις, ήταν εκείνος που στις εκλογές του 2010, απαξιούσε και αρνούνταν να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Καλαβρύτων και δεν τον “έφταναν” τα Καλάβρυτα, αλλά ήθελε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος ή το Δήμο Πατρέων και επιπλέον, ήταν, εκείνος, που παρότρυνε και ώθησε το σημερινό Δήμαρχο Γιώργο Λαζουρά να είναι υποψήφιος και τώρα, αφού εγκατέλειψε τους πολίτες της Πάτρας που τον τίμησαν με την ψήφο τους και την ανάδειξή του στην αξιωματική αντιπολίτευση, τώρα, λέει στο σημερινό Δήμαρχο “φύγε εσύ, να έρθω εγώ”.
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, εξέφρασε τη βεβαιότητά του για τη Νίκη, τη μεγάλη Νίκη του συνδυασμού του από την πρώτη Κυριακή των εκλογών της 18ης Μαΐου, γεγονός, που το επιβεβαίωσε και η μεγάλη και δυναμική παρουσία των Καλαβρυτινών της Αθήνας, στη χθεσινή συγκέντρωση στο “ΤΙΤΑΝΙΑ” και ο θερμός τρόπος που αντιμετώπιζαν το Δήμαρχο Καλαβρύτων.
Με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και τη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ προχωράμε στη Νίκη, στη Μεγάλη Νίκη την Κυριακή 18 Μαΐου."



3 σχόλια

  1. Την ίδια ώρα στον ημιώροφο του ξενοδοχείου Πέμπτη, 8 Μαΐου 2014 -Oμιλία στους ετεροδημότες Αιτωλοακαρνανίας, Αχαϊας και Ηλείας του Γιάννη Ζαφειρόπουλου-Υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ".

    Σε μια συγκλονιστική συγκέντρωση ετεροδημοτών της Δυτικής Ελλάδας στο Ξενοδοχείο “Τιτάνια” στην Αθήνα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιάννης Ζαφειρόπουλος πρ.Υφυπουργός Εξωτερικών, εξέθεσε στους
    Αιτωλοακαρνάνες, Αχαιούς και Ηλείους της Αθήνας τις προγραμματικές θέσεις της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, παράλληλα άσκησε έντονη κριτική στην απερχόμενη αιρετή Περιφερειακή Διοίκηση και καταλόγισε στον απερχόμενο Περιφερειάρχη την πλήρη και προσωπική ευθύνη του για την κατάσταση της αποανάπτυξης, της ύφεσης και της φτώχειας που υπάρχει σήμερα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.....
    Στη συγκέντρωση χιλίων και πλέον ετεροδημοτών οι οποίοι κατέκλυσαν τον ημιόροφο και
    τις αίθουσες υποδοχής του ξενοδοχείου Τιτάνια, έδωσαν το παρόν τους ετεροδημότες και από τους τρεις Νομούς ενώ ξεχωριστή ήταν η παρουσία διακεκριμένων προσωπικοτήτων. Παρέστησαν μεταξύ των άλλων …………..

    Ο κ Λαζουράς βάφτισε τους Αιτωλοακαρνάνες Καλαβρυτινούς της Αθήνας, που «όχι μόνο γέμισαν τη μεγαλύτερη αίθουσα του ξενοδοχείου, αλλά κατέλαβαν και το ευρύχωρο πεζοδρόμιο, μπροστά από το ΤΙΤΑΝΙΑ, σε μια συγκέντρωση που, όμοιά της, δεν έχει ξαναγίνει.»
    Τι να πεις για την προεκλογική σκοπιμότητα …..Φτάνει πια μην ισοπεδώνετε τα πάντα !!!!!!!
    Μάκης Τσεβάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κρίση πανικού είναι μια αιφνίδια περίοδος έντονου άγχους, ψυχολογικής διέγερσης, φόβου, στομαχικών διαταραχών και αδιαθεσίας που σχετίζεται με μια ποικιλία σωματικών και νοητικών συμπτωμάτων.


    Εσάς προέρχεται μάλλον απο το γεγονός οτι τα 100 άτομα που βρέθηκαν στην ομιλία του κ.Κατσικόπουλου είναι κατά πολύ λιγότερα των 400 ατόμων που γέμισαν την αίθουσα στην ομιλία του κ.Λαζουρά.


    Περαστικά΄σας εύχομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχαχαχαχαχαχα επειδη βλεπω οτι ξερετε πολλα, να σας ρωτησω κατι μηπως μπορεσετε να με βοηθεσετε!!! Ειμαι 29 ετων και γυναικα και ανεργη (οχι αεργη σαν καποιον αλλο....οχι καλε δεν εννοω τον Φιλτατο Δημητριο, μα που πηγε και σας το μυαλο σας ;;; !!!), γινεται να φοιτησω σε σχολη Ηλεκτρολογιας σ'αυτη την ηλικια; Γιατι απ' ο,τι μαθαινω, λογω εκλογων εχουν προκυψει ανυπαρκτες θεσεις εργασιας, οπου μια απο αυτες ειναι του Ηλεκτρολογου που θα τοποθετει και θα συνδεει τα Χριστουγγενιατικα διακοσμητικα, βεβαια αποτελει υποσχεση σε αλλους!!! Παντως ειναι πολυ συγκινητικο και οφειλω να το αναγνωρισω, καποιος που τη λεξη εργασια την εχει μονο ακουστα να τη ταζει τοσο απλοχερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.