HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Τάκης I. Χριστοδούλου σχολιάζει το δημοσίευμα του Κ-Ν για το site του Δήμου

σχόλιο του  Τάκη I. Χριστοδούλου Αναφορικά με το site του Δήμου Καλαβρύτων, έχω σχολιάσει και προγενέστερη σχετική ανάρτηση του ΚΑΛΑΒΡ...

σχόλιο του Τάκη I. Χριστοδούλου
Αναφορικά με το site του Δήμου Καλαβρύτων, έχω σχολιάσει και προγενέστερη σχετική ανάρτηση του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS και επίσης αναφέρθηκα πρόσφατα στο προσωπικό site του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Λαζουρά, (διαβάστε ΕΔΩ),  το οποίο τροφοδοτείται  σχεδόν στο σύνολο της ύλης του, από αντιγραμμένα κείμενα του site  του Δήμου Καλαβρύτων.
Με αφορμή την παράθεση της σχετικής συμβάσεως (δεν βλέπω το λόγο γιατί αποκρύπτεται το όνομα, της κατοίκου Σκεπαστού, εργολάβου του έργου) έψαξα και διαπίστωσα ότι μέχρι αυτή την στιγμή έχουν αναρτηθεί στην «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» 944,   υπογραφόμενες από τον Δήμαρχο, πράξεις, οι περισσότερες, αν όχι όλες, είναι οικονομικού χαρακτήρα.
Από ένα πρώτο δειγματοληπτικό έλεγχο που έκανα, επιεικώς αναρωτιέμαι αν πληρούνται τα απαραίτητα στοιχεία για να κριθούν και αξιολογηθούν  αν είναι σύννομες, καθαρές και επωφελείς για τον Δήμο Καλαβρύτων αυτές οι οικονομικές πράξεις.
Θέλω να πιστεύω , ότι ο Δημήτρης Κατσικόπουλος , που σε κάθε περίπτωση και από οποιαδήποτε θέση , θα έχει ενεργή ανάμειξη στα δημοτικά πράγματα μετά τις εκλογές του Μαΐου 2014, το πρώτο που θα κάνει είναι να ζητήσει διαχειριστικό έλεγχο σε βάθος .
Άλλωστε, είμαι βέβαιος ότι  τουλάχιστον  οι εγκάρδιοι φίλοι και συμμαθητές μου Θανάσης Ι. Ζησιμόπουλος και Γιώργης Αθανασίου (Κουτσομίχαλος) που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό του και  είναι άτομα ακέραια και με καθαρά χέρια και που τους εύχομαι να εκλεγούν δημοτικοί σύμβουλοι, θα προτάξουν, προ παντός άλλου, τον διαχειριστικό έλεγχο .
Τάκης I. Χριστοδούλου
Καλάβρυτα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.