HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι “Blowing in the wind” από τα Καλάβρυτα και την Ακράτα στο “Μουσικό Μάϊο” 2014

Οι BLOWIN' IN THE WIND για δεύτερη συνεχή χρόνια συμμετέχουν στον ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΑΙΟ της Φιλαρμονικής Εταιρείας- Ωδείου Πατρών .Η συναυλί...

Οι BLOWIN' IN THE WIND για δεύτερη συνεχή χρόνια συμμετέχουν στον ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΑΙΟ της Φιλαρμονικής Εταιρείας- Ωδείου Πατρών .Η συναυλία του συγκροτήματος έχει τον τίτλο "We…. WIND ROCK YOU" που αποτελεί μια αναδρομή στην ιστορία της rock μουσικής και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 7 Μαΐου στις 9:00 μ.μ στη Φιλαρμονική Εταιρεία-Ωδείο Πατρών, Ρήγα Φερραίου 7, Πάτρα
Το ιδιαίτερο στοιχειό της συναυλίας είναι η απόδοση rock κομματιών με πνευστά όργανα. Το ίδιο πρόγραμμα η ομάδα θα το παρουσιάσει στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό για ορχήστρες πνευστών στις 12-14 Ιουνίου στο Rybnik της Πολωνίας όπου και θα συμμετάσχει.

Το συγκρότημα πνευστών BLOWIN’ IN THE WIND αποτελεί μια διαφορετική πρόταση στην μουσική σκηνή της περιοχής μας. Ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2011 και αποτελεί μια κοινή πρωτοβουλία νέων μουσικών από τα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ και την ΑΚΡΑΤΑ . Πρόκειται για μία ομάδα που παρουσιάζει έργα από όλα τα στυλ και τα είδη μουσικής ειδικά διασκευασμένα για πνευστά .Στόχος του συνόλου είναι η ανάδειξη του μουσικού πλούτου που υπάρχει στην ιδιαίτερη «φωνή» των πνευστών οργάνων ,καθώς και η δημιουργική επικοινωνία των μελών του συγκροτήματος με το φιλόμουσο κοινό. Το συγκρότημα , από την δημιουργία του παρουσιάζει συναυλίες σε πολλά μέρη της Ελλάδας και καλύπτει μουσικά κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις. Επίσης η ομάδα θέλοντας να συμβάλει στην διάδοση των πνευστών μουσικών οργάνων παρουσιάζει ειδικά εκπαιδευτικά - μουσικά προγράμματα σε δημοτικά και γυμνάσια, της περιοχής μας.

Τα μέλη του συγκροτήματος είναι
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΥ – FLUTE
ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΠΑΤΡΙΝΟΣ – CLARINET
ΓΕΩΡΓIΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΛΟΥ -CLARINET
ΕΥΑ ΡΟΠΔΟΠΟΥΛΟΥ –CLARINET
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ – SAX ALTO
ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ –SAX ALTO
ΤΙΜΟΣ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ- SAX TENORE
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΜΠΑΡΑΚΟΣ–TRUMPET
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΧΑΛΟΣ-TRUMPET
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΑΡΛΟΓΙΑΝΝΗ-TRUMPET
ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ -ΤRΟMBONE
ΧΑΡHΣ ΑΡΓΑΝHΣ –BARITONE
ΤΣΑΚΡΩΝΗΣ ΝΙΚΟΣ -TUBA
ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ –DRUMS

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΡΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.