HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι υποψήφιοι στο Δήμο Καλαβρύτων με την "Λαϊκή Συσπείρωση"

Την παρουσίαση έκανε ο Νίκος Καραθανασόπουλος μέλος Κ.Ε., βουλευτής Αχαΐας και υποψήφιος Περιφερειάρχης στη Δυτική Ελλάδα. Ξεκίνησε την ...

Την παρουσίαση έκανε ο Νίκος Καραθανασόπουλος μέλος Κ.Ε., βουλευτής Αχαΐας και υποψήφιος Περιφερειάρχης στη Δυτική Ελλάδα. Ξεκίνησε την ομιλία του ευχαριστώντας, τα ΜΜΕ, τους δημοσιογράφους, όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. 
Κεντρικό μας σύνθημα , τόνισε, είναι «Σπάμε τα δεσμά των μονοπωλίων, της ΕΕ, δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού, γιατί δύναμη κι ελπίδα είναι του λαού».
Και συνέχισε λέγοντας: «Τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, στις Περιφέρειες, στους Δήμους είναι τα μόνα που μπορούν να εκφράσουν γνήσια τη μεγάλη λαϊκή δυσαρέσκεια απέναντι στην ΕΕ και στην εφαρμοζόμενη αντιλαϊκή πολιτική. Να αποτυπώσουν την αντίθεση του λαού και της νεολαίας μας απέναντι στην πολιτική αυτής της καπιταλιστικής ένωσης που στέλνει συνεχώς αντιλαϊκές οδηγίες, φτιάχνει τρόικες, προβλέπει αντιδραστικά μνημόνια διαρκείας, μόνο και μόνο για να εξασφαλίσει την κερδοφορία των μονοπωλιακών ομίλων, την ανταγωνιστικότητά τους, συνθλίβοντας τους λαούς. Το ΚΚΕ παραμένει η μοναδική συνεπής πολιτική δύναμη, με την πιο καθαρή θέση: Αποδέσμευση από την ΕΕ – Μονομερή διαγραφή του χρέους για το οποίο δεν ευθύνεται ο λαός μας - Κοινωνικοποίηση του πλούτου, με το λαό στην εξουσία.»
Σήμερα δίνουμε στη δημοσιότητα το βασικό κορμό των υποψηφίων 
Πρόκειται για πρωταγωνιστές της ζωής, με ενεργό συμμετοχή σε όλα τα μέτωπα του αγώνα, στους τόπους δουλειάς, στους εργατικούς κλάδους του ιδιωτικού και του δημοσίου τομέα, από τον επιστημονικό, καλλιτεχνικό, αθλητικό χώρο, μέσα από το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, το κίνημα των αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων, τα κινήματα των γυναικών, των φοιτητών και σπουδαστών. Αγωνιστές δραστήριοι μέσα στα περιφερειακά και δημοτικά συμβούλια, μέσα στη βουλή, παντού όπου μπορούν να προσφέρουν για την ανακούφιση των εργαζομένων, για την ανάπτυξη της αλληλεγγύης, της προβολής των αιτημάτων, της οργάνωσης της λαϊκής πάλης.


ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 

Υποψήφιος Δήμαρχος: Ανδριόπουλος Σταμάτης, Βιομηχανικός εργάτης, Μέλος Γραμματείας Π.Α.ΜΕ. Αχαΐας, Πρόεδρος Συνδικάτου Ποτών-Τροφίμων Αχαΐας

Υποψήφιοι στο Δήμο
1. Αναστασόπουλος Παναγιώτης, δημόσιος υπάλληλος
2. Δούβος Χρήστος, οδηγός
3. Δουφεξής Αλέξης, επαγγελματίας
4. Δουφεξής Χαράλαμπος, οικονομολόγος
5. Κανακάρη Θεοδώρα, συνταξιούχος
6. Κανακάρης Δημήτρης, συνταξιούχος ΕΒΕ,
7. Καραμούζη Νικολίτσα, συνταξιούχος
8. Λιακόπουλος Ηλίας, συνταξιούχος
9. Μητροπούλου Κωνσταντίνα, συνταξιούχος τραπεζοϋπάλληλος
10. Μιλιτσόπουλος Γιώργος, κτηνοτρόφος - οικοδόμος
11. Μιχόπουλος Παναγιώτης, συνταξιούχος αυτοκινητιστής
12. Μοδές Γιώργος, Ελεύθερος επαγγελματίας
13. Νικολόπουλος Κώστας, οικοδόμος
14. Παπαγιαννόπουλος Γιάννης, ξυλουργός
15. Παπασωτηρίου Νίκος, αγρότης – μελισσοκόμος
16. Παπαχρήστου Χρήστος, συνταξιούχος
17. Ρεκούτης Παναγιώτης, υπάλληλος ΙΚΑ, αντιπρόεδρος Δ.Σ. εργαζομένων ΙΚΑ Δυτικής Ελλαδος
18. Σκαμβούγερα Όλγα, σπουδάστρια
19. Σκαμβούγερας Γιώργος, συνταξιούχος
20. Σταματόπουλος Γιώργος, σιδηρουργός
21. Τζουμάκα Αναστασία, συνταξιούχος
22. Τσάμης Παναγιώτης, κτηνοτρόφος
23. Φελούκας Ανδρέας, οδοντοτεχνίτης
24. Φελούκας Βασίλης, άνεργος μεταλλεργάτης, μέλος Δ.Σ. κλαδικού συνδικάτου Μετάλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.