Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Τάκης Χριστοδούλου σχολιάζει το Δελτίο Τύπου τύπου του Δήμου Καλαβρύτων

γράφει ο Τάκης Ι. Χριστοδούλου Διάβασα το δελτίου τύπου του Δήμου Καλαβρύτων, υπογραφόμενο από τον Δήμαρχο κ. Λαζουρά, σε απάντηση ανάρτ...

γράφει ο Τάκης Ι. Χριστοδούλου
Διάβασα το δελτίου τύπου του Δήμου Καλαβρύτων, υπογραφόμενο από τον Δήμαρχο κ. Λαζουρά, σε απάντηση ανάρτησης του kalavryta news, αναφορικά με το κόστος της κατασκευής της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου Καλαβρύτων.(διαβάστε ΕΔΩ)
Η απάντηση συγκροτείται από μια προσωπική επίθεση κατά του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Κατσικοπούλου και της ιδιοκτησίας του kalavryta news, καθώς και από αιτιολόγηση του κόστους της ιστοσελίδας.
Κατά το μέρος της προσωπικής επίθεσης είναι αδιανόητο, παράνομο και ηθικά ανεπίτρεπτο ο Δήμος Καλαβρύτων σαν νομικό πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, διοικούμενο από αιρετή δημοτική Αρχή, να απαξιώνει με τις συγκεκριμένες φράσεις και υπονοούμενα τον οποιονδήποτε πολίτη και πολύ περισσότερο αυτόν που διεκδικεί μέσω εκλογών να αναλάβει την διοίκησή του, είτε από τη θέση του Δημάρχου, είτε από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου . 
Όπως επίσης, είναι αδιανόητο ο Δήμαρχος, που μόνο ευεργετημένος είναι από τα καιρούς δημοσιεύματα του kalavryta news, να υπογράφει εναντίον τους τέτοιο απαξιωτικό κείμενο, την στιγμή μάλιστα που ακόμη καίει το θυμίαμα που με ειδικό άρθρο ανέπεμψε η ιστοσελίδα για την θανούσα μητέρα του, κάτι που δεν έχω αντιληφθεί να έχει γίνει σε καμία άλλη περίπτωση συμπολιτών μας.
Από κει και πέρα, ως προς την αιτιολόγηση του κόστους κατασκευής του site του Δήμου Καλαβρύτων, αναρωτιέμαι αν η απάντηση εκφράζει αβελτηρία ή επίδειξη πυγμής. Η αβελτηρία μειώνει τον καταλογισμό της παραβατικής συμπεριφοράς, ενώ η επίδειξη πυγμής τον επιτείνει .
Με τα στοιχεία που παρέχει η απάντηση, συμπεραίνεται ότι έχει καταρτιστεί σύμβαση με διαφορετικό περιεχόμενο από το πραγματικό. 
Σε μία τέτοια περίπτωση, ανοίγει πεδίο έρευνας περί συντάξεως ψευδούς βεβαιώσεως και άλλων παρεμφερών αδικημάτων.
Αν δε, υπάρχουν και άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις, τότε συνεξετάζονται και συναθροίζονται, οπότε είναι πιθανό, λόγω συνολικού ποσού, να αποκτήσουν κακουργηματικό χαρακτήρα.
Και τότε, εκτός των άλλων συνεπειών, ελλοχεύει η περίπτωση εφαρμογής των ειδικών διατάξεων του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων περί παύσεως του Δημάρχου από το αξίωμα του.

ΤΑΚΗΣ Ι ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
Καλάβρυτα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.