HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με μεγάλη επιτυχία συνάντηση υποψηφίων και φίλων του συνδυασμού "Δ.Ε.ΚΑ."

Με σύνθημα την ενότητα, την    ανάπτυξη και τη συλλογική λειτουργία, πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή η Συνάντησ...

Με σύνθημα την ενότητα, την  ανάπτυξη και τη συλλογική λειτουργία, πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή η Συνάντηση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, τοπικών συμβούλων και πολλών φίλων του συνδυασμού "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ" στος Πάος.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού, Δημήτρης Κατσικόπουλος στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στις προγραμματικές θέσεις και δεσμεύσεις του συνδυασμού του τονίζοντας οτι  "με την δύναμη που μας δίνει ένα συγκροτημένο ψηφοδέλτιο άξιων και ενεργών πολιτών, όπως αυτό που δημιουργήσαμε στις δημοτικές ενότητες  Αροανίας και Παΐων, χωρίς διαχωριστικές γραμμές, χωρίς εσωστρέφεια, μακριά από την μικροπολιτική και μικροσυμφέροντα, με διαφάνεια με συναπόφαση και πολύ όρεξη για δουλειά  θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να εφαρμόσουμε ενα ολοκληρωμένο σχέδιο με έμφαση στα πραγματικά προβλήματα στην αναπτυξιακή προοπτική του τόπου και την επανεκκίνηση του πρωτογενούς τομέα, στηρίζοντας τις υποδομές και παρέχοντας τα εφόδια και τα εχέγγυα για να γίνει η περιοχή μας πρότυπο ανάπτυξης και δημιουργίας. 


    2 σχόλια

    1. επειδη καλοι μου φιλοι της ιστοσελιδας ,βλεπω με πικρα ...οτι οχι απλως υποστηριζετε εναν υποψηφιο δημαρχο...αλλα ...με προκλητικο τροπο αποκλειεται τουσ αλλουσ τρεισ!!!
      εννοειτε πωσ αυτο δεν ειναι ενημερωση...
      εννοειτε πωσ αυτο ειναι προωθηση...σχεδον προκλητικη...
      μην μασαναγκασετε να ζητησουμε αλλου την ενημερωση μασ..
      πεντε χρονια παρεασχεδον καθε μερα δν ειναι και λιγα
      μασ γνατε συνηθεια μην μασ αναγκασετε να την κοψουμε...
      ευχαριστω

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. αγαπητέ φίλε, γι την ενημέρωση σε πληροφορούμε οτι ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ οι ανακοινωσεις των συνδιιασμών μπάνουν αυτουσιες στην Ιστοσελίδα του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS. Αν τυγχανει ανακοινώσεις από μια η άλλη παράταξη να είναι περισσότερες σε κάποιο διάστημα δεν φταίμε εμεις. ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ παρα μονον την ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ. Αν ανατρεξεις λοιπόν σε όλα τα δημοσιευματα θα διαπιστώσεις και από μονος σου οτι κάνεις μεγάλο λάθος αφου και όλες οι εκλογικές ανακοινώσεις υπάρχουν αλλά και όλες οι ανακοινώσεις του Δήμου όλη την τετραετία. Να σημειώσουμε δε οτι όλη η προβολή τόσο του Δημου,όσο και ττου Χιονοδρομικού και άλλων δημοτικών επιχειρήσεων έγινε ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ (διαφημίσεις δηλαδή) σε αντίθεση με άλλα μέσα ενημέρωσης και μάλιστα οχι καλαβρυτινά. Αν θεωρεις πάλι οτι οταν γραφουμε ορισμενα κακως κειμενα είναι αντιπολιτευτική γραμμή να σε ενημερώσουμε οτι οφειλουμε να τα δημοσιευουμε και βέβαια πάντα κρίνετε ο έχων την εξουσία. Το ιδιο θα πραξουμε και σε οποιοδήποτε άλλη η ίδια δημοτική αρχη στο μελλον. Σ ευχαριστουμε πολύ.
      Υ.Γ. Να επισημάνουμε οτι εκτός από τα επίσημα Δελτία τύπου των συνδυασμών που όπως είπαμε ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΎΟΝΤΑΙ, ΩΣ ΟΦΕΊΛΟΥΜΕ, υπάρχουν και οι υποψήφιοι ΣΎΜΒΟΥΛΟΙ (απ όλες τις παρατάξεις) που νομίζουν οτι μπορουν τσάμπα να διαφημίζονται. Οπως σε όλα τα Μέσα προβολής, η διαφήμιση πληρώνεται.....

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.