HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Καλαβρυτινός γιατρός Δημήτρης Παυλόπουλος στο πλευρό του Θ. Παφίλη στον Πειραιά

Την υποψηφιότητα του στις περιφερειακές εκλογές ως υποψήφιος σύμβουλος στη περιφέρεια Πειραιά ανακοίνωσε ο Σουδενιώτης γιατρός Δημήτρης...

Την υποψηφιότητα του στις περιφερειακές εκλογές ως υποψήφιος σύμβουλος στη περιφέρεια Πειραιά ανακοίνωσε ο Σουδενιώτης γιατρός Δημήτρης Παυλόπουλος στο πλευρό του Θ. Παφίλη με το συνδυασμό του Κ.Κ.Ε. 
Ο Δημήτρης Παυλόπουλος μας αυτοσυστήνεται: 
Γεννήθηκα στο Περαμα Πειραιώς. Πατέρας μου ήταν ο Ανδρέας Παυλόπουλος Γιατρός από τα Σουδενά Καλαβρύτων με ενεργό συμμετοχή στην αντίσταση μέσα από τις γραμμές τού ΕΛΑΣ
Τελείωσα την Ιατρική Σχολή τού Πανεπιστημίου της Αθήνας. Εδικεύθηκα 5 χρόνια στη Παθολογία με εξειδίκευση στη Διαβητολογία. Διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο στο Πέραμα απο το 1998 και παράλληλα εργάσθηκα στο ΙΚΑ Περάματος επί 14 χρόνια και απο την αρχή τού 2014 βρίσκομαι σε διαθεσιμότητα.
Είμαι έγγαμος καί πατέρας τριών αγοριών.
Από τη μεταπολίτευση συμμετέχω στους κοινωνικούς καί πολιτικούς αγώνες ως φοιτητής αρχικά και στη συνέχεια λειτουργός τής υγείας στά νοσοκομεία και στό τόπο δουλειάς τού ιατρείου μου.
Με μεγάλη χαρά δέχτηκα την τιμητική πρόταση που μου έγινε απο τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο τού ΚΚΕ Θ.Παφίλη, να συμμετάσχω στίς περιφερειακές εκλογές ως υποψήφιος σύμβουλος στη περιφέρεια Πειραιά.
Ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση των πολιτικών και κοινωνικών αγώνων, δέν είχα παρά να συνταχθώ με το ΚΚΕ στον τιτάνιο αγώνα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.