HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Απάντηση του Δήμου Καλαβρύτων για το δημοσίευμα του Κ-Ν σχετικά με την Ιστοσελίδα του Δήμου

ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΎΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ  Η ιστοσελίδα του Δήμου και ο φαρισαϊσμός και η υποκρισία. Σε απάντηση ανάρτησης, στην ιστοσελίδα ...



ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΎΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ 

Η ιστοσελίδα του Δήμου και ο φαρισαϊσμός και η υποκρισία.
Σε απάντηση ανάρτησης, στην ιστοσελίδα «www.kalavrytanews.com», συμφερόντων των κ.κ. Νικολάου Κυριαζή και αδελφών Θεοχάρη, εκ Λεχουρίου, (συνεργατών, διευθυντή του Γραφείου του πρώην Νομάρχη, πρώην Βουλευτή, πρώην Πεσυάρχη, πρώην εκκαθαριστή εταιρείας του Δημοσίου, πρώην υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων – ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ και νυν υποψηφίου Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Κατσικόπουλου), σχετικά με το κόστος της ιστοσελίδας του Δήμου Καλαβρύτων, πληροφορούμε τους αναγνώστες της ιστοσελίδας, ότι, η σύμβαση παροχής υπηρεσιών που έχουν αναρτήσει στην ιστοσελίδα και στην οποία έχουν διαγράψει (για ποιο λόγο άραγε;) το ονοματεπώνυμο και τα στοιχεία της αντισυμβαλλόμενης, έχει συναφθεί με πλήρη διαφάνεια και με σεβασμό στη νομιμότητα, μεταξύ του Δήμου Καλαβρύτων και της Παρασκευής Κυριακίδου του Σταύρου, κατοίκου Σκεπαστού Καλαβρύτων.
Η Παρασκευή (Εύη) Κυριακίδου, όπως όλοι οι Καλαβρυτινοί γνωρίζουν, τα τελευταία χρόνια εργάζεται, καθημερινά και προσφέρει την εργασία της, με ζήλο, εργατικότητα και ευσυνειδησία στο Κ.Ε.Π. της πόλης των Καλαβρύτων και εξυπηρετεί, με ευγένεια, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα (όπως βέβαια και οι άλλοι υπάλληλοι του Κ.Ε.Π.), τους κατοίκους και πολίτες των Καλαβρύτων που συναλλάσσονται καθημερινά με το Κ.Ε.Π. και για την οποία, οι πάντες, έχουν να λένε τα καλύτερα λόγια.
Για την καθημερινή, συνεχή και ανελλιπή αυτή εργασία της στο Κ.Ε.Π. Καλαβρύτων, αλλά και για την παράλληλη συμβολή της στη συλλογή, την επεξεργασία και τη διαχείριση πληροφοριακών δεδομένων για τη δημιουργία του νέου, ενιαίου, σύγχρονου και λειτουργικού διαδικτυακού τόπου (website) – ιστοσελίδας του Δήμου Καλαβρύτων, η Παρασκευή Κυριακίδου, έλαβε από το Δήμο Καλαβρύτων το ποσό των 12.000 ευρώ, το έτος 2013, δηλαδή 1.000 ευρώ, ανά μήνα, από τα οποία, αν αφαιρεθούν 230 ευρώ για ασφαλιστικές εισφορές στον ΟΑΕΕ και 80 ευρώ για παρακράτηση φόρου, το καθαρό μηνιαίο ποσό που έλαβε, ανήλθε σε 790 ευρώ, και αυτό, για καθημερινή, επί οκτάωρο και πλέον, ανελλιπή, εργασία της στο Κ.Ε.Π., όπου εξυπηρετούσε πρόθυμα και τάχιστα τους συμπολίτες μας, παράλληλα με τη συμβολή της στη δημιουργία της ιστοσελίδας του Δήμου.
Το γεγονός, ότι, στη σύμβαση αναφέρεται, μόνο, η συμβολή της και η παροχή των υπηρεσιών της στη δημιουργία της ιστοσελίδας του Δήμου, αυτό έγινε, απλώς και μόνο, γιατί, με αυτό, το γενικό τίτλο, είχαμε προϋπολογίσει την απαιτούμενη δαπάνη στον προϋπολογισμό, του έτους 2013, του Δήμου.
Η ουσία είναι ότι, η Παρασκευή (Εύη) Κυριακίδου, με το παραπάνω ποσό που έλαβε από το Δήμο Καλαβρύτων, αμείφθηκε τόσο για την καθημερινή, πρόθυμη, ευγενική και αποτελεσματική εργασία της στο Κ.Ε.Π. Καλαβρύτων, όσο και για τη σημαντική συμβολή της στη δημιουργία της ιστοσελίδας του Δήμου.
Θα μπορούσε λοιπόν να αποφευχθεί η δημιουργία εσφαλμένων και παραπλανητικών εντυπώσεων στους αναγνώστες της ιστοσελίδας, σχετικά με το …υπέρογκο, τάχα, κόστος της ιστοσελίδας του Δήμου, εάν, οι, στην αρχή αναφερόμενοι, αναρτήσαντες διαχειριστές της ιστοσελίδας, δε διέγραφαν και δε γραμμοσκίαζαν, το ονοματεπώνυμο και τα λοιπά στοιχεία της αντισυμβαλλόμενης Παρασκευής Κυριακίδου, στη σύμβαση που ανάρτησαν, ώστε, ως φαρισαίοι και υποκριτές, να αφήνουν αιχμές για το μεγάλο, δήθεν, κόστος, αφού οι πάντες και ιδιαίτερα οι Καλαβρυτινοί, γνωρίζουμε ότι, η Εύη, με τις υπηρεσίες που προσφέρει στο Κ.Ε.Π., όπως λέει ο λαός μας «τ’ αξίζει τα λεφτά της».
Αυτή είναι, λοιπόν, η αλήθεια και κανένα υπερβολικό και υπέρογκο κόστος για τη δημιουργία της ιστοσελίδας του Δήμου, δεν υπάρχει και ασφαλώς, την παρούσα δημοτική αρχή, που εργάζεται νυχθημερόν για το καλό του τόπου μας, δεν την αγγίζουν υπονοούμενα ή συκοφαντίες.
Άλλωστε, στην παρούσα δημοτική μας θητεία, έχουμε μειώσει και ελαχιστοποιήσει όλα τα κόστη των υπηρεσιών και των έργων και έχουμε νοικοκυρέψει το Δήμο μας, έτσι ώστε ο Δήμος Καλαβρύτων να είναι από τους πρώτους καλύτερους δήμους, που δε χρωστά σε κανένα και έχει την ικανότητα να καλύψει τις υποχρεώσεις του.
Μ’ αυτή τη νέα αντίληψη, με νέα και άφθαρτα πρόσωπα και με τη συνεργασία όλων των συμπολιτών μας, πορευόμαστε στη νέα εποχή, αφήνοντας, πίσω μας, παλαιοκομματικές και καταδικασμένες αντιλήψεις και πρακτικές
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ 
Με αρκετή καθυστέρηση ο Δήμος Καλαβρύτων απαντά στο δημοσίευμα μας για το κόστος της κατασκευής ιστοσελίδας του Δήμου που δημοσιεύθηκε σήμερα το πρωί. 

Απαντάμε:
1.Βιαστήκατε μάλλον να μιλήσετε για τους κατόχους του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS αναφέροντας ως ιδιοκτήτες τους αδελφούς Θεοχάρη -μάλλον σκοπίμως- . Να σας ενημερώσουμε οτι Διαχειριστής και υπεύθυνος της ιστοσελίδας είναι ο κ Νικόλαος Κυριαζής η δε εμπορική και μόνον εκμετάλλευση ανήκει στον κ Βασίλειο Θεοχάρη πρώην υποψήφιο Δημοτικό Συμβούλου με την παράταξή σας κ Δήμαρχε. Τώρα αν καταδικάζετε το "επιχειρείν" η πρεσβεύετε την "οικογενειακή ευθύνη" να μας το πείτε ευθέως. 
2.Στηρίξαμε και στηρίζουμε με ανιδιοτέλεια όλες τις θέσεις και τις απόψεις και το γνωρίζετε πολύ καλά αφού ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν λογοκρίναμε, δεν αποκρύψαμε και δεν αγνοήσαμε καμία σας ανακοίνωση, ενέργεια και δήλωση. Πρώτοι στη δημοσίευση, πρώτοι στην είδηση, αντικειμενικά και ελεύθερα και το έχετε δημόσια παραδεχθεί κ. Δήμαρχε αλλά.....μάλλον οι θέσεις σας είναι ευμετάβλητες και κατα το δοκούν.....και Επι της ουσίας
3.Ουσιαστικά με την απάντησή σας "βαφτίζετε" μια εξαρτημένη σχέση εργασίας με "ιστοσελίδα" με αμοιβή κάποια ανάθεση (!). Μεγαλοψυχία; Αυτό μας δίνετε σαν απάντηση. Υπάρχει μια σύμβαση ανάθεσης στο "Διαυγεια" -όπως και πολλές άλλες  που 1) αν ανταποκρίνεται στο πραγματικό γεγονός είναι υπέρογκο το κόστος και 2) αν δεν ανταποκρίνεται οπως μας λεει ο ιδιος ο Δήμος και ειναι μια σύμβαση ουσιαστικά για να καλύψει ένα "μισθολογικό κενό" εξαρτημένης εργασίας. Αποκλείοντας το πρώτο σύμφωνα με το Δήμο α) ποιο το νόημα της "διαύγειας" αφου δεν ταυτίζετε με το πραγματικό γεγονός και β) ποιος ο λόγος τις επίθεσης αφού θα μπορύσατε να απαντήσετε ψύχραιμα και να κρίνει ο κόσμος.
Να σας θυμίσουμε, αν και θα πρέπει να το γνωρίζετε οταν υπάχουν πάγιες και διαρκής ανάγκες υπάρχει σχετική πρόβλεψη με κανονικές και νόμιμες διαδικασίες, πρόσληψης. Αλήθεια το γνώριζαν το σκεπτικό της απάντησή σας όλοι οι πολίτες; Δεν οφείλετε να ξέρουν; 
4. Μας μέμφεστε ακόμα οτι δεν αναφέραμε το ονομα στην σύμβαση. Αυτό σας πείραξε; Σας ενημερώνουμε λοιπόν οτι οι επόμενες θα έχουν όλα τα στοιχεία. Σκοπός μας δεν έιναι να στοχοποιούμε συμπολίτες μας αλλά αποφάσεις σας που μας γεννουν ερωτηματικά και που ΩΦΕΙΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ
5. Η δουλειά που γίνετε στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS είναι πάνω και πέρα από καθε πολιτική σκοπιμότητα. Εργαζόμαστε νυχθημερόν και έχουμε καταξιωθεί σε όλο το κόσμο με την εγκυρότητα μας, και την προσφορά μας, την αυταπάρνησή μας και την αντικειμενικότητά μας.  Ένα μέσο το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS που επί 5 χρόνια κανει μια κάνει μια προσπάθεια -την μοναδική ηλεκτρονική στην περιοχή μας- που ενημερώνει, διαφημίζει και προβάλλει τον τόπο μας ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΤΉΡΙΞΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ και χωρίς να έχει δημιουργήσει ΠΟΤΕ "υποχρεώσεις" και χωρίς να έχει μπεί ΠΟΤΕ σε διαδικασίες υπόγειων διαβάσεων, να χαρακτηρίζεται "φαρισαϊκό και υποκριτικό" ; Θα μπορούσε να δοθεί μια απάντηση ψύχραιμη, τεκμηριωμένη και με σεβασμό στο ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ που δίνουμε και οχι να μιλά για ιδιοκτησίες και ιδιοκτήτες. Εργαζόμαστε 24 ωρες τι 24ωρο με μια μονον διαστροφή, το πάθος μας για τον τόπο μας χωρίς να διεκδικούμε το αλάθητο αλλά απαιτούμε λίγο σεβασμό όπως σεβόμαστε όλους.
Έχουμε δημοσιεύσει πάνω από 7.000 κείμενα και είναι η πρωτη φορά που μας απαντατε. Αυτό και μόνον τα λέει όλα. Μας αρκεί που μας στηρίζει και εμπιστεύεται ο κόσμος με τις χιλιάδες καθημερινές επισκέψεις. Δεν έχουμε κάτι προσωπικό μαζί σας αλλά τον χαρακτηρισμό φαρισαϊσμό και η υποκρισία, σας τον επιστρέφουμε
Ελπίζουμε να έχετε απαντήσεις και για τις υπόλοιπες αναθέσεις που θα δημοσιεύσουμε.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.