HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μάνεσι: Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αρχαιρεσίες του Πολιτιστικού Συλλόγου

Aγαπητοί φίλοι και συγχωριανοί, μέλη του Συλλόγου Μανεσίου, Τη Δευτέρα του Πάσχα στις 21-04-2014, στο κέντρο ''ΑΛΩΝΙ ''...

Aγαπητοί φίλοι και συγχωριανοί, μέλη του Συλλόγου Μανεσίου,
Τη Δευτέρα του Πάσχα στις 21-04-2014, στο κέντρο ''ΑΛΩΝΙ '' στο Μάνεσι, διενεργήθηκαν οι αρχαιρεσίες του Πολιτιστικού μας Συλλόγου για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η προσέλευση των μελών ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική, το κλίμα γιορτινό και ενωτικό, με την επιθυμία όλων να συνεχίσει ο Σύλλογος τις προσπάθειές του για πολιτιστική αναβάθμιση και διάσωση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Τηρώντας τις διαδικασίες του καταστατικού και μετά τον οικονομικό απολογισμό του απερχόμενου Δ.Σ ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής , ο πάντα πρόθυμος να βοηθήσει το Σύλλογό μας , συγχωριανός μας κ. Αντώνης Δημητρόπουλος, έδωσε το λόγο σε όσους εκ των μελών θέλησαν να εκφράσουν τις θέσεις και τις απόψεις τους.
Πρώτος έλαβε το λόγο ο απερχόμενος πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Μιχάλης Φούρας , ο οποίος ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ , τους συγχωριανούς καθώς και όλους όσους στήριξαν έμπρακτα και με κάθε τρόπο το Σύλλογο στη μέχρι σήμερα πετυχημένη πορεία του , δηλώνοντας πως θα είναι αρωγός τόσο στο χωριό μας όσο και στο Σύλλογο όποτε τον χρειαστεί.
Κατόπιν μίλησε ο κ. Κωνσταντίνος Τζούδας. Τοποθετήθηκε σε θέματα που αφορούν το Σύλλογο καταθέτοντας την πολύχρονη εμπειρία του μιας και υπήρξε ένας εκ των ιδρυτικών μελών του Συλλόγου και διετέλεσε πρόεδρος στο παρελθόν.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος , κ. Γεώργιος Πασσάς , έλαβε το λόγο και αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα για συνεργασία , σύμπνοια και συμπόρευση μεταξύ Συλλόγου και Κοινότητας , τονίζοντας με ιδιαίτερη έμφαση την σημασία του Συλλόγου ώστε να κρατήσουμε ζωντανό το χωριό μας στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε όλοι μας. Τον ευχαριστούμε θερμά για τα καλά του λόγια ,την στήριξή του καθώς και για τα γλυκά και τα αναψυκτικά που προσέφερε στους παρευρισκομένους.
Ακολούθως έλαβε χώρα η ψηφοφορία των μελών και μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για το νέο Δ.Σ. και αντίστοιχα για την Ελεγκτική επιτροπή
θα μετέχουν κατ' αλφαβητική σειρά οι εξής:
Διοικητικό Συμβούλιο
Αντωνόπουλος Ε. Ιωάννης, Καράμπελα Α. Έφη, Κουτρουμάνης Γ. Θεόδωρος, Κυριαζής Α. Νικόλαος, Μαντάς Δ. Λάμπρος, Μαντάς Ι. Παναγιώτης, Νικολακοπούλου Ι. Κατερίνα, Τζελέπης Γ. Νικόλαος, Τζούδας Π. Ανδρέας, Τζούδας Γ.Αντώνιος, Τζούδας Κων/νος, Χολιαστός Γ.Φωκίων
Ελεγκτική επιτροπή
Κουτρουμάνης Γ. Δημήτριος, Μήτροπούλου Β. Ανδρομάχη, Τσουρέκης Κ. Αλέξιος, Φιλλιπακόπουλος Γ.Χρήστος
Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία και δυναμικά να συνεχίσουν το έργο τους.
Με ιδιαίτερη τιμή και εκτίμηση,
Το Δ.Σ του Συλλόγου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.