HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δάφνη Καλαβρύτων - Συνεχίζονται οι προπονήσεις canoe kayak στον μοναδικό Λάδωνα

Συνεχίζονται οι προπονήσεις με εντατικούς ρυθμούς στον Λάδωνα ποταμό και στην Λίμνη για το τμήμα canoe kayak slalom του Ν.Α.Ο.Δ . ...


Συνεχίζονται οι προπονήσεις με εντατικούς ρυθμούς στον Λάδωνα ποταμό και στην Λίμνη για το τμήμα canoe kayak slalom του Ν.Α.Ο.Δ.
O Oμοσπονδιακός προπονητής Ζάχος Κώστας με τους συνεργάτες του και τον αθλητή μας Στεφανόπουλο Βασίλη ολοκλήρωσαν τόσο ένα επιτυχημένο προπονητικό διήμερο 15-16/3 όσο και μεγάλο τμήμα του αγωνιστικού στίβου στην φυσική πίστα slalom δίπλα στις εγκαταστάσεις μας.
Το Δ.Σ. του Ν.Α.Ο.Δ. εκφράζει τις ευχαριστίες του στον ακούραστο ομοσπονδιακό προπονητή, φίλο του Ομίλου, στους γονείς των νέων αθλητών που δίνουν μια δημιουργική διέξοδο στα παιδιά τους και τέλος ,σε όλους στους νέους αθλητές που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους σε κάθε προπόνηση ,που μαθαίνουν να αγωνίζονται με τις αξίες του υγιούς αθλητισμού μέσα από ένα συναρπαστικό άθλημα.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.