HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έκλεψαν ...παγκάκια στο Μάνεσι

Όπως μας ενημερώνει ο Πολιτιστικός σύλλογος Μανεσίου , άγνωστοι αφαίρεσαν μεταξύ της 14-16 Μαρτίου 2014 δύο παγκάκια τα οποία είχαν τοπ...

Όπως μας ενημερώνει ο Πολιτιστικός σύλλογος Μανεσίου, άγνωστοι αφαίρεσαν μεταξύ της 14-16 Μαρτίου 2014 δύο παγκάκια τα οποία είχαν τοποθετηθεί με πρωτοβουλία του συλλόγου πριν από περίπου δύο περίπου χρόνια.

Συγκεκριμένα το ένα είχε τοποθετηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του χωριού και το άλλο δίπλα στην ταμπέλα στην έξοδο προς Πάτρα.
Τα παγκάκια ευτελούς αξίας για αυτούς που τα έκλεψαν, μεγάλης αξίας για τους περαστικούς και τους περιπατητές ανεξαρτήτως ηλικίας. Σημείο στάσης και ξεκούρασης για όσους απολάμβαναν τον περίπατό τους είτε προς τα πάνω, είτε προς τα κάτω. Τώρα στα γήπεδα δυστυχώς όταν θέλει κάποιος να ξεκουραστεί η μόνη επιλογή του είναι να καθίσει στο χώμα.

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Μανεσίου ενημέρωσε τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας ο οποίος με την σειρά του θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες τόσο στο δήμο όσο και στην αστυνομία.

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.