HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος: Με μεγάλη επιτυχία η αποκριάτικη χοροεσπερίδα του Συλλόγου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αποκριάτικη χοροεσπερίδα του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου της Πάτρας, το βράδυ της περασμένης Παρασκευ...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αποκριάτικη χοροεσπερίδα του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου της Πάτρας, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου, στο κοσμικό κέντρο ΠΑΡΙΖΙΑΝΑ.
Εκατοντάδες μέλη και φίλοι του Συλλόγου έδωσαν το «παρών» στην χοροεσπερίδα, η οποία αποτέλεσε και φέτος το μεγαλύτερο γεγονός της Αποκριάς, αποδεικνύοντας ότι ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος διατηρεί τα «ηνία» στους αποκριάτικους χορούς. Η εκδήλωση επεφύλασσε πολλές εκπλήξεις, ενώ το κέφι, το γλέντι, ο χορός και η διασκέδαση έληξαν με το πρώτο φως της επόμενης ημέρας.
Την εκδήλωση άνοιξε τα χορευτικά τμήμα, παρουσιάζοντας ένα πλούσιο χορευτικό πρόγραμμα, με χορούς παραδοσιακούς, Λαϊκούς αλλά και Ευρωπαϊκούς.

Ο πρόεδρος του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Αθανάσιος Φραντζής στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμμετοχή του, ζήτησε τη στήριξή του σε όλες τις εκδηλώσεις του Συλλόγου, οι οποίες το επόμενο διάστημα θα είναι πολλές.
«Δεν θα βουλιάξουμε στην μιζέρια λόγο της οικονομικής κρίσης. Θα αγωνιστούμε για ένα καλύτερο αύριο, για μας και τα παιδιά μας και δεν θα επιτρέψουμε σε καμία τρόικα να μας διαγράψει την ιστορία, την παράδοση και τον πολιτισμό του τόπου μας» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Φραντζής.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης το Δ.Σ. τίμησε τους χοροδιδασκάλους, Καλομοίρα Κοντογιώργη, Παναγιώτη Φραντζή, Μαρία Μαυρομουστακάκη και Νατάσα Δασουρά, για την μεγάλη τους προσφορά στην παράδοση, το σύλλογο και τον πολιτισμό. Τις απονομές έκαναν οι: o βουλευτής Αχαΐας κ. Αθανάσιος Νταβλούρος, ο διοικητής του ΚΕΤΧ Ταξίαρχος κ. Χρήστος Λαμπρινάκης και ο Διευθυντής των εντελλομένων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος.
Στον σύντομο χαιρετισμό τους συνεχάρησαν τον Παγκαλαβρυτινό για την προσφορά του στην παράδοση, στην προβολή της περιοχής μας και στη νεολαία μας.
Βραβεύτηκε επίσης η ιδιοκτήτρια του αργυρόχρυσοχοείου κ. Αικατερίνη Βελτσίστα, για την προσφορά της στον Παγκαλαβρυτινό.

Μετά από τους σύντομους χαιρετισμούς τον «πρώτο λόγο» πήρε ο κόσμος, ο οποίος «πλημμύρισε» την πίστα και δεν άργησε να στηθεί ένα μεγάλο γλέντι.
Μικροί και μεγάλοι χόρεψαν και διασκέδασαν σε ξέφρενους καρναβαλικούς, λαϊκούς και παραδοσιακούς ρυθμούς και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Καρναβάλι του 2015.
Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων οι: o βουλευτής Αχαΐας κ. Αθανάσιος Νταβλούρος, οι αντιδήμαρχοι Καλαβρύτων Χαρά Γεωργακοπούλου και Πάτρας Ανδρέας Φίλιας, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Καλαβρύτων Βασίλειος Ασπρούλιας, ο διοικητής του ΚΕΤΧ Ταξίαρχος κ. Χρήστος Λαμπρινάκης ο Διευθυντής των εντελλομένων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο προϊστάμενος Υγείας Αχαΐας Αργύρης Αγγελόπουλος, πρόεδροι Συλλόγων, τοπικών συμβουλίων και πλήθος κόσμου.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.