HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνεργασία με την ΔΗΜ.ΑΡ. ανακοίνωσε ο Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος

Σε συνεργασία με την ΔΗΜ.ΑΡ. προχώρησε ο πρώην βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος. Με ανακοίνωσή του εξηγέι τους λόγο...

Σε συνεργασία με την ΔΗΜ.ΑΡ. προχώρησε ο πρώην βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος. Με ανακοίνωσή του εξηγέι τους λόγους για τους οποίους στηρίζει τη Δημοκρατική Αριστερά ο οποίος συνυπογράφει τη νέα διακήρυξη της ΔΗΜ.ΑΡ. Η
 δήλωσή του έχει ως εξής:

Γιατί στηρίζω τη «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»

Φίλες και φίλοι,

Συμμετέχω ενεργά στους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες από τα μαθητικά μου χρόνια μέχρι και σήμερα. Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή υπηρέτησα με πίστη, αυταπάρνηση και μεγάλη προσπάθεια τις σταθερές και διαχρονικές αξίες της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης. Η επιλογή μου να μη ψηφίσω το 2ο Μνημόνιο και να διαγραφώ από το ΠΑΣΟΚ, απορρέει από το γεγονός ότι δεν διαπραγματεύομαι τα πιστεύω μου και τις αρχές μου και δεν τα ανταλλάσσω με καμία κομματική ή κυβερνητική θέση.

Η παρουσία μου στην πολιτική δεν έχει τα χαρακτηριστικά της αντιπαροχής, αλλά της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο και ιδιαίτερα στους άνεργους, στους χαμηλόμισθους, στους χαμηλοσυνταξιούχους, στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και σε όλους τους μη προνομιούχους Έλληνες.

Όλους αυτούς τους συμπολίτες μου θα συνεχίσω να στηρίζω με πίστη, με συνέπεια και ειλικρίνεια και μαζί τους θα αγωνίζομαι για κοινωνική δικαιοσύνη, αλληλεγγύη και εθνική αξιοπρέπεια.

Στην κρίση που διέρχεται σήμερα η χώρα και ο λαός μας ήρθε η ώρα της προσωπικής και συλλογικής ευθύνης. Η ιστορία κάθε λαού γράφεται από τους παρόντες και όχι από τους απόντες. Για αυτό και εγώ θα είμαι παρών, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση-κάλεσμα του Φώτη Κουβέλη και της ΔΗΜΑΡ, για την ανασύσταση του δημοκρατικού προοδευτικού χώρου.

Όσοι συνεργαζόμαστε, έχουμε διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες και πορείες. Μοιραζόμαστε, όμως, κοινές αξίες και τη βαθειά επιθυμία για την οικονομική, κοινωνική ανασυγκρότηση και τη δημοκρατική αναγέννηση της πατρίδας μας.

Συγκροτούμε μια συμπαράταξη δυνάμεων, δημοκρατικά οργανωμένη και ανοιχτή στην κοινωνία και τους πολίτες σε ισότιμη βάση χωρίς προαπαιτούμενα, ιδεοληψίες και πιστοποιητικά δημοκρατικής νομιμότητας.

Ήρθε η ώρα της μεγάλης ανατροπής… οι δημοκρατικοί πολίτες, πρέπει να υπερβούν τα φοβικά σύνδρομα και τα εκβιαστικά διλλήματα και να δώσουν τη δική τους προοδευτική απάντηση για να σταματήσει η καταστροφή της χώρας, η κοινωνική και οικονομική εξαθλίωση των πολιτών, η διάλυση του κοινωνικού κράτους και η υποδούλωση του έθνους στους υποτελείς των εγχωρίων και ξένων συμφερόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.