HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μ.Κανελλοπούλου: Επιμένουμε να θέτουμε επιτακτικά το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων που ο λαός μας δικαιούται.

Σχετικά με την επίσκεψη του Προέδρου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Γιοακίμ Γκάουγκ, η Μαρία Κανελλοπούλου, βουλευτής Αχαΐ...

Σχετικά με την επίσκεψη του Προέδρου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Γιοακίμ Γκάουγκ, η Μαρία Κανελλοπούλου, βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε τα εξής:

“Η Κυβέρνηση, υποδεχόμενη τον Πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, έδειξε για πολλοστή φορά ποια Ευρώπη και ποια Ελλάδα οραματίζεται. Στην πολιτική των φωτογραφικών φακών, των ένθερμων χειραψιών και των φωταγωγημένων αιθουσών φαίνεται ότι δεν έχει θέση ο λαϊκός παράγοντας.

Παραβιάζοντας για ακόμη μία φορά το Σύνταγμα, η Κυβέρνηση απαγόρευσε τις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας που καλούσαν συνδικάτα, φορείς και κόμματα. Σε ένα ρεσιτάλ καταστολής χτυπήθηκαν διαδηλωτές του ΠΑΜΕ και ξυλοκοπήθηκε ο Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Μπ. Αγγουράκης.

Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από την Κυβέρνηση της λιτότητας και της επιβολής. Όπως επίσης δεν περιμένουμε να ακούσουμε κάτι από τον Έλληνα Πρωθυπουργό για τις γερμανικές αποζημιώσεις. Το γνωρίζουμε καλά. Οι συναντήσεις της Κυβέρνησης με θεσμικούς παράγοντες της Γερμανίας δεν περιλαμβάνουν διεκδικήσεις, παρά μόνο συμμορφώσεις και υποχωρήσεις.

Εμείς όμως επιμένουμε. Επιμένουμε να θέτουμε επιτακτικά το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων που ο λαός μας δικαιούται. Επιμένουμε να κατεβαίνουμε στο δρόμο και να διαδηλώνουμε ενάντια στην ισοπέδωση της οικονομίας μας, ενάντια στην ισοπέδωση του λαού μας. Επιμένουμε και θα επιμείνουμε να αγωνιζόμαστε για την ακύρωση του Μνημονίου και την ανασυγκρότηση της χώρας.”

1 σχόλιο

  1. άλλη μια πατριωτισα, μετα τους εκατονταδεσ υποψηφιουσ ανα την ελλαδα που κανουν μια δηλωση η στελνουν μια επιστολή αξιωνοντασ τις γερμανικεσ αποζημιωσεισ με στομφο για τα ψηφαλακια,κανασ πραγματικοσ πατριωτησ για τα καλαβρυτα πουθενα, χορτασαμε χρυσοτσιπροκαμενουσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.