HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στο Αίγιο το πρώτο βραβείο του Πανελλαδικού Μαθητικού Διαγωνισμού Φιλοσοφικού Δοκιμίου

Η Τοπική Επιτροπή Αιγίου για τη διενέργεια του Πανελλαδικού Μαθητικού Διαγωνισμού Φιλοσοφικού Δοκιμίου επιθυμεί να συγχαρεί τη μαθήτρια ...

Η Τοπική Επιτροπή Αιγίου για τη διενέργεια του Πανελλαδικού Μαθητικού Διαγωνισμού Φιλοσοφικού Δοκιμίου επιθυμεί να συγχαρεί τη μαθήτρια της Β΄ τάξης (τεχνολογικής κατεύθυνσης) του 1ου Γ.Ε.Λ. Αιγίου Παπαδάκη Μαρία–Μαλεβή, η οποία συμμετείχε στην τελική φάση του Διαγωνισμού, που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα στις 28 Μαρτίου, και κέρδισε το α΄ βραβείο. Το δοκίμιό της, το οποίο διορθώθηκε από καθηγητές του Τμήματος Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών, έλαβε τον βαθμό 19,5. 

Επιπλέον, η μαθήτρια έγραψε φιλοσοφικό δοκίμιο και στην αγγλική γλώσσα, το οποίο έλαβε τον χαρακτηρισμό «εξαιρετικό», και έτσι θα είναι η μία από τους δύο μαθητές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη Διεθνή Ολυμπιάδα Φιλοσοφίας, η οποία φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Βίλνιους της Λιθουανίας.

Καθώς πρόκειται για μια πολύ σπουδαία διάκριση και για την ίδια και για την πόλη μας, θα θέλαμε και πάλι να την συγχαρούμε, να της ευχηθούμε καλή επιτυχία στη Διεθνή Ολυμπιάδα, αλλά και σε ό,τι άλλο επιθυμεί να επιτύχει στη ζωή της.

Η Πρόεδρος: Αντωνοπούλου-Τρεχλή Ζωή , Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων Ν. Αχαΐας 
Ο Αναπλ/τής Πρόεδρος: Σταματόπουλος Βασίλειος , ΠΕ04.01 Δ/ντής 2ου Γενικού Λυκείου Αιγίου
Η Αντιπρόεδρος: Ρέλλα – Παπασημακοπούλου Αρχοντούλα, ΠΕ02 Πρόεδρος του 
Συνδέσμου Φιλολόγων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων
Τα Μέλη: Μπαζιώτης Δημήτριος ΠΕ02 Υποδιευθυντής 2ο ΓΕΛ Αιγίου
Κουνάβης Ανδρέας ΠΕ01 , Υποδιευθυντής 1ο ΓΕΛ Αιγίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.