HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πρώτοι και στον Πειραιά οι Καλαβρυτινοί (φωτό)

Με κάθε επισημότητα εορτάστηκε και φέτος η επέτειος της επανάστασης του 1821 φυσικά όπως πάντα πρωτοστάτες τους Καλαβρυτινούς του Πειρ...


Με κάθε επισημότητα εορτάστηκε και φέτος η επέτειος της επανάστασης του 1821 φυσικά όπως πάντα πρωτοστάτες τους Καλαβρυτινούς του Πειραιά. Παραβρέθηκα εκπρόσωποι του Συλλόγου Καλαβρυτινών Πειραιά με τον πρόεδρο Αθανάσιο Χρονόπουλο, τον αντιπρόεδρο Δήμητρα Νικολακοπούλου , τον Γεώργιο Σπηλιόπουλο, τον Αθανάσιο Χάμζουλα, τον Εμ. Γεωργούση, Κ.Χρονόπουλος, Κωνσταντίνος Κατσιάρης, Ευάγγελο Φραγκούλη, Αλέξανδρος Μαργιόλης, Γ.Σπηλιόπουλο, Φωκίωνα Χρονόπουλο ενω παρήλασε αντιπροσωπεία καλαβρυτινών. Το λάβαρο (πιστό αντίγραφο πρωτοτύπου) κρατούσε ο Κωνσταντίνος Κατσιάρης  και καταχειροκροτήθηκαν απ όλο τον κόσμο. Με το πέρας της παρέλασης κατέθεσαν (πρώτοι από όλους τους συλλόγους) στεφάνι στον ανδριάντα του Καραϊσκάκη, ενω δέχθηκαν τα συγχαρητήρια και τον θαυμασμό τους για τα Καλάβρυτα τόσο από τον μητροπολίτη Πειραιά Σεραφείμ όσο και του Δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου. 





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.