HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επιμελητηρίο Αχαΐας: Με επιτυχία η συνάντηση επιχειρήσεων τοπικών προϊόντων

Πραγματοποιήθηκε χθες (19.3) στην Αχαϊκή πρωτεύουσα  με εξαιρετική επιτυχία και με συμμετοχή 35 επιχειρήσεων που παράγουν και τυποποιούν...

Πραγματοποιήθηκε χθες (19.3) στην Αχαϊκή πρωτεύουσα  με εξαιρετική επιτυχία και με συμμετοχή 35 επιχειρήσεων που παράγουν και τυποποιούν τοπικά προϊόντα στον κλάδο Τροφίμων και Ποτών, η συνάντηση που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Αχαΐας με 9 από τα μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Εισαγωγέων
Τροφίμων και Ποτών Εξωτερικού (Σ.ΕΛ.Ε.ΤΡΟ.Π.Ε.).

Τα μέλη του Επιμελητηρίου μας που συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να επιδείξουν τα προϊόντα τους και να συνομιλήσουν με 9 από τους μεγαλύτερουςεισαγωγείς και διανομείς Ελληνικών προϊόντων σε χώρες της Ευρώπης η εκδήλωση επέτυχε τον στόχο της, και όπως σχολιάστηκε από πολλούς συμμετέχοντες ούτε σε διεθνή έκθεση δεν μπορεί να γίνουν τέτοιες συναντήσεις με ευκολία.

Η καινοτόμα προσπάθεια του Επιμελητηρίου στην διευκόλυνση των τοπικών επιχειρήσεων να εξάγουν προϊόντα τους που έχουν την εξαγωγική δυνατότητα και θα συνεχισθεί με παρόμοιες στοχευμένες δράσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.